0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

искам да се събудя от кошмара
« -: Ноември 07, 2005, 09:07:34 am »
Немога да се позная.С мъжа ми сме от доста години заедно от 1 сме женени.Имам неуспешна бременност преди година и от тогава немога да изляза от депресията.За капак на всичко една обща позната на компанията по най наглия начин скача на мажът ми.Едва издържах вечерта,цялата треперих от нерви.Преди време щях да и се изсмея но сега ужасно съм се изнервила.Знам че не ме превъзхожда с нищо и мъжа ми ме успокоява че това са си нейни фантазии и аз да проявя благородство и да не обръщам внимание.Ама немога, тя и преди се е пробвала да се набута между нас, а сега незнам защо е решила че сме си омръзнали и се вре.Искам да се събудя от кошмара и да не мисля за такива глупости но немога много ми е трудно.Мъжа ми е всичко което някога съм искала и мисля че гледаме в една посока но аз продължавам да се измъчвам заради такива фльорци, които гледат да развалят семейства.Ако някой е изпадал в подобна ситуация моля да ми сподели как се справя. :(
« Отговор #1 -: Ноември 07, 2005, 11:27:46 am »
Тоцице,игнорирай я.Не й позволявай да ти влияе така.Колкото повече й обръщаш внимание-толкова повече тя ще се напъва. :dontknow: Като я оставиш да се пъне и тя види че нищо неможе да постигне а само става смешна сама ще се откаже.Мъжа ти е прав-не й обръщай внимание.Щом двамата се обичате и си имате доверие всичко е наред. :balk_21: Нормално е да си изнервена и такива неща да те дразнят-разбирам те напълно-и мен ме дразни най-малкото вече.И аз имам една такава "приятелка",която си фантазира разни неща и приказва глупости зад гърба ми.В началото много се ядосвах,но като я игнорирах-вече приемам нещата с насмешка.  :balk_100: И тя се е опитвала да прави такива интриги като при теб ,но не са се получили. Затова след случая взе да разправя как можело да се получат нещата с милен (едва ли не той се натискал)ама тя се отказала-а то тя самата се е натискала на милен но е ударила на камък :roll:  :lol: Като видя че няма да й се получат нещата-взе да разправя че едва ли не съм се омъжила за апартамента и съм променила много милен-все глупости от хиляда и една нощ. :balk_103: Преди се ядосвах,но сега искренно ме забавлява.Имам си други грижи ,за да й се връзвам на пилешкия акъл и злоба :roll:  :lol: Гледай напред-и си мисли за хубави неща.Ако трябва при друг такъв случай когато сте заедно компанията направо я питай какво цели с поведението си-най - малкото да я поставиш в неловко положение.Щом съпугът ти не й дава аванси и казва че всичко са си нейни фантазии няма от какво да се притесняваш и да се изнервяш излишно.Такива хора винаги е имало и ще има,просто не трябва да им позволяваме да ни влияят и да ни скапват.Пускай я да пасе и толкова. :a_sheep_01: Не си заслужава да се ядосваш толкова за нея и да го мислиш.Знам че ще ти е трудно ,но се усмихвай все едно не ти пука,и че ни най-малко не те ядосва.Така тя самата ще се изнерви и ще види че няма да стане на нейната.Ако не се откаже-тактично,дари пак с усмивка напомни че мъжа ти е женен и ако толкова иска да го свали да опита да свали и теб за да си няма проблеми :wink: шегувам се.Просто й напомни че се бута там където не й е работата и става най-малкото смешна.
успех и горе главата :balk_602:
*
« Отговор #2 -: Ноември 07, 2005, 16:34:27 pm »
И аз съм на мнението на розичката. Поставия в компания в неловко полужение и я унижи. Не си заслужава такива гадове, да създават ядове. Ние си ги имаме и без това.
*
« Отговор #3 -: Ноември 07, 2005, 16:58:24 pm »
Мила Точице,
успокои нервите си и не се дразни на такива комплексарки като тази обща за вашата компания позната. често жени като нея се опитват да изглеждат много желани и харесвани в очите на околните. Те по всякакъв начин искат да ги смятат за "мъжемелачки" и си въобразяват, че никoй мъж неможе да им устои... За съжаление някои мъже са истински наивници! :balk_149:  
Но твоят съпруг не е от тези и би трябвало да си по-спокойна.
Тъй като преди малко моят съпруг дойде да види какво правя и трябваше да му преведа в какво се състои притеснението ти, той ме посъветва да ти напиша, че най-правилно е съпругът ти в твое присъствие ясно и недвусмислено да "разкара" нахалницата.
Като се замисля има право. Тя се натиска на него и редно би било той да и "тегли шута".  :bonk:
Ако нещата станат нетърпими и тя продължи с игричките, забрави че имаш възпитание и сложи Кучката на мястото и!  :balk_198:
Нерви не се лекуват, пази си ги!
Желая ти нещата да се нормализират и да се успокоиш. Горе главата!!! :balk_103:
*

ema2

• 888
  • You kill the beauty of today
ами аз да кажа
« Отговор #4 -: Ноември 07, 2005, 19:25:33 pm »
Обратно на някои момичета, аз бих препоръчала пълен "игноре'' на въпросната жена.
Според мен разговори между нея, теб и мъжа ти са излишни.
Тя няма да спре, ако е решила.Той също, ако /да не чуе дявол/ е решил да спи с нея, ще го направи.
явно и той е слабичък по характер...или не си дава сметка за тези неща/

не знам

но директна конфронтация, само ще зарадва нахалницата, че предизвиква смут във вашето семейство.
С усмивка погледни на опитите й да се мушне между вас.
Виж я колко е жалка.
Радвай се на живота и съпруга си.
Всичко останало е извън.

Поздрави
We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #5 -: Ноември 08, 2005, 14:58:34 pm »
Момичета, всички май си имаме по един такъв призрак в живота. Искам и аз да споделя какво ми се случи на мен още в началото на нашия брак. Моя мъж си има една такава приятелка, дето му е "приятелка" още от ученическите години и си е ходила с него и още един мног дълго време. Накрая решила да се жени за другия щото моя не е перспективен - инженер, а оня моряк - ще носи повече пари в къщи и ще я оставя на спокойствие за дълго време. Събрахме се ние с моя, а оня се вре в нас непрекъснато. Имаше демонстрации в стил - "Аз съм била първа с него и мога да си го върна по всяко време". Много ме беше яд и ми е идвало да я шамаросам пред компанията. Стигала е до там, че седи в скута на мъжа си, а рови в косата на моя, че "да му оправела прическата". На мен ми писна от тея неща и го питах моя какво иска - иска ли нея или държи на мен. Ако е така - не желая да се срещаме с нея. И полека лека започнахме да я игнорираме на общи сбирки на компанията. Тя започна да говори зад гърба ни, но поне тези, които са ни истински приятели не се поддадоха, а я изолираха. За съжаление успя да раздели една от двойките в компанията, която има и дете при това. Ужасно гадно и непочтено от нейна страна. Сега всички я знаят каква е и почти не се срещаме с нея. Което беше и моята цел. Важното е, че мъжа ми ме подкрепи и застана на моя страна. Единственото, което можеш да направиш в случая е да я игнорираш и да го направиш със стил :lol:  А и твоя мъж щом държи на теб - то е ясно - няма какво да се притесняваш. Важно е той да те подкрепя, а ти не се ядосвай за тези неща! Удари първа, там където най-боли :wink:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
« Отговор #6 -: Ноември 08, 2005, 16:00:47 pm »
Много ви благодаря за мненията  :) ще се постарая да съм над тези работи.Желая ви само хубави неща да ви се случват.
« Отговор #7 -: Ноември 09, 2005, 13:51:50 pm »
Значи снощи му разказах на мъжа ми историята и той заяви, че вероятно мъжът не се усеща.. Направо избеснях и му заявих, че ще започна да се хиля на някой негов приятел и ще започна да му чорля главата в негово присъствие, а той нека си мисли, че не се усещам :twisted: !
« Отговор #8 -: Ноември 09, 2005, 14:10:42 pm »
Е, според мен, въпреки че си мислим, че мъжете не преживяват загубата на дете (дори и по време на бременност), според мен далеч не е така, просто не го показват. Сложете в плюс депресията на жена му (неминуемо водеща до затваряне в себе си, липса на общуване или общуване на ежедневно ниво) - ами съвсем нормално е като види, че някой му обръща внимание, да му хареса. Не мисля, че това значи, че и той й се сваля - просто по някакъв начин се чувства желан. Така мисля аз. Моят съвет е да започнеш да обръщаш внимание на мъжа си и да се опиташ да излезеш от дупката - знам че е много трудно, на мен ми отне 5 години, но ако знаеш колко много за това време успях да скапя отношенията с половинката си... Сега се опитвам да компенсирам и се надявам, че не е късно. :)
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
« Отговор #9 -: Ноември 09, 2005, 15:50:32 pm »
Ами аз не съм спряла да му обръщам внимание :) ако на него не обръщам на кой? :balk_21: