0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
аз явно полудявам
« -: Октомври 31, 2005, 13:09:54 pm »
Е, не е честно да ви кажа пък!
Закъсня ми два дни и направо щях да откача - и независимо, че съм без дясна тръба (след извънматочна) и че преди 3 седмици на цветната снимка ми казаха, че и лявата е непроходима, аз пак се надявах като луда, че виждате ли може и чудо да е станало - дето тръби се отпушвали от цветната, та може аз да съм била тая късметлийка - е, може ли такова нещо - като се заслучват едни гадории - броих 6 пъти дните - да не би да съм си объркала календара, тест си правих, естествено на 2-рия ден - как издържах до втория не знам - е, дойде ми на третия и въпреки че целият ми здрав разум (колкото е останало от него) ми казваше, че няма как да съм забременяла аз пак си се надявах, само ва това мислех дна дни, не спах - даже взе лошо да ми става... Направо ще откача... Не е честно. Направо ми идва ва рева с глас. Ох, извинявайте, че ви пълня главите с баналните ежемесечни очаквания и тръшкания - не знам как ще се справя с ин-витрото въобще
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
аз явно полудявам
« Отговор #1 -: Октомври 31, 2005, 13:52:08 pm »
Бора, съжалявам. Ще успееш.
отговор
« Отговор #2 -: Октомври 31, 2005, 14:30:41 pm »
Не се притеснявай,ако наистина го искаш силно ще успееш,само го карай по спокойно!!!
Успех и гледай напред!!! :D

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
аз явно полудявам
« Отговор #3 -: Октомври 31, 2005, 16:05:08 pm »
Мила, стискам ти палци да успееш - понякога природата прави чудеса за тези, които вярват. Трябва и ти да вярваш, че ще стане! Дръж се и скоро ще гушкаш едно сладко бебе :wink:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
аз явно полудявам
« Отговор #4 -: Октомври 31, 2005, 19:27:46 pm »
Ох,миличка,всички сме така,споко.... :) Аз вече така съм я ударила през просото...незнам дали ще имам деца изобщо и неми пука в момента.Вече направо нямам желание.Честно ви казвам.Претръпнах да пипам бременни кореми,да дундуркам чуждите бебета,да сънувам,че кърмя 8O ,за симптомите,които имам всеки месец да не говорим..Дори веднъж да сме правили кекс,дори и да е било далеч от Ову-то..въпреки,че знам,че не е възможно едно  :twisted: все ми казва "абе стават чудеса"...стават,само,че не се случват на мен.Никога.Даже смятам да започвам нова работа - голямо предизвикателство за мен.Няма да имам време да се усмихна, а може и да се проваля тотално.Ами то се видя ,че бебе няма да има май,поне да се пробвам на друго поприще.Наистина немога повече да мисля само за това.Като чуя думата "бездетни" и направо ме втриса...никога не съм мислила,че ще имам нещо общо с нея. :cry: Но какво да се прави-живот...трябва да се живее със или без деца.В крайна сметка винаги може да е по-зле.Мисля,че не те окуражих особено,но това ми идва отвътре да напиша.Надявам се да успееш и ти желая успех ! :goodluck:
*
аз явно полудявам
« Отговор #5 -: Октомври 31, 2005, 22:08:44 pm »
Да знаеш само колко добре те разбирам....аз съм с 2  извънматочни,понякога се случва да ми закъснее и въпреки,че съм си наясно със статуса, аз пак таиничко съм се надявала,че чудото ще се случи.Здравния разум ми говори че не е възможно,но уви....надежда.....Връщам се към моментите когато съм била бременна  ,ровя се в спомените,търся симптомите......и боли,много боли.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
аз явно полудявам
« Отговор #6 -: Ноември 01, 2005, 07:43:55 am »
Бора, не се отчайвай и продължавай да се надяваш. Нека ти разкажа нещо- онзи ден се видях с една съученичка на моя съпруг. Тя сега ще се омъжва. От дума на дума стана въпрос, че в момента е бременна и самичка ми разказа- с един яйчник и една тръба, юли месец е правила цветна снимка при небезизвестния за Сз д-р Кънев, който й казал че с две ръце е за това, че тя няма шанс да забременее по естествен начин, защото тръбата която има е запушена. Момичето, естествено започва да се интерисува от ин витро методите и по нейните думи, септември решили да подават документи в здравната каса. И оооо чудо!!! Следващия месец (август) забременява!!! Показа ми коремчето- много е сладко  :D
Късмет и горе главата, чудеса се случват ако вярваш в тях!!!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
аз явно полудявам
« Отговор #7 -: Ноември 01, 2005, 08:36:16 am »
Мисля, че всички се надяваме на чудо..
Щом много папкаме, спинкаме и слушкаме няма начин да не стане.
Е..май понякога се бави..
Според мен трябва да дадем шанс на чудото да се случи, кака че .. ГОРЕ ГЛАВАТА И КЪСМЕТ!
*
аз явно полудявам
« Отговор #8 -: Ноември 02, 2005, 12:11:27 pm »
Толкова сте мили, че не мога да Ви опиша!
Благодаря ви за топлите думи - и колкото и пъти да се повтаряме - няма значение наистина олеква.
Аз се поуспокоих малко - е, предполагам до следващия път! :oops:
На всички ви пожелавам да не губите надежда, че не е честно - така да знаете!
аз явно полудявам
« Отговор #9 -: Ноември 02, 2005, 13:15:11 pm »
Големи сте оптимисти всички тук! БРАВО НА ВАС! :youwoman:
аз явно полудявам
« Отговор #10 -: Ноември 02, 2005, 14:27:38 pm »
и аз с всеки ден все повече полудявам. Е на, снощи например като си бяхме легнали да спинкаме вече с мъжо и той ме прегърнал и ръката му минаваше през корема ми. И аз познайте какво си представих, как лежим по същия начин, само че аз с голям корем и бебето рита доволно отвътре и как таткото пък примира от удоволствие като усеща своя наследник. Луда ли съм, полудявам ли или в може би ще се случи в бъдеще, да полдея де. Боли, много боли. Знам, че всички тук сме на една фаза лудост, ама друго е като го споделиш.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*
аз явно полудявам
« Отговор #11 -: Ноември 02, 2005, 16:51:43 pm »
Момичета, чета ви мненията и мисля.

Ами всички сме такива... На мен, например, този месец ми закъсня с два дни и въпреки че си знам, че с тази спермограма на този етап ни трябва чудо, за да стане, аз тайничко си се надявах, че е станало. Отделно ми се гадеше и вече смятайте какви мисли ми се завъртяха в главата? И по случая вчера казах на мъжа ми, че не трябва да ме закача, защтоо цял ден съм се чувствала като бременна... ха-ха-ха

Но за съжаление днес ми дойде. Въпреки всичко аз го приемам нормално. На мен съжалението ми трае доста кратко, защото веднага се мобилизирам и си казвам: Нищо! Следващият месец!

Та искам да ви помоля да бъдете по-големи оптимисти спрямо себе си. Знам, че не е лесно, но чудеса стават. Просто не е било писано този месец, но следващият може да поднесе на някои изненада.

Горе главите! Ще стане! Няма начин!
аз явно полудявам
« Отговор #12 -: Ноември 02, 2005, 17:11:50 pm »
Ами Хъртчо, много съм съгласна с теб. И аз така си казвам като ми дойде, даже понякога, както сега го чакам с нетърпение, защото да дойде новото пробване. Ама кат си чакам цикъла вече 10 дена, тестовете отрицателни - кви мисли да ти минават през главата, освен, че организма ти пак е почнал да си прави, каквото му хрумне или че си бременна, а тестовете са фалшиви.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*
аз явно полудявам
« Отговор #13 -: Ноември 02, 2005, 17:22:04 pm »
Хе-хе, Васи, много ме развесели.

Естествено, че като ти закъснее, ще си помислиш, че си бременна. Неслучайно тук по цял месец се морим да уцелиме правилното време, да направим това или онова, и всичко съобразено само и единствено с плана за забременяване. То не става друго да мислиш. Тази фраза "когато най-малко го очакваш, то ще стане" нещо ми е доста съмнителна как се получава в действителност.  :D

Предполагам, че и при вас е така - при мен първата фаза на цикъла ми е готина и минава сравнително бързо, но втората ми минава толкова бавно. Направо се влачи. Да не говорим, ако ми закъснее с ден или два и какви мисли започват да бушуват в моя мозък!

Пожелавам на всички по-малко вглеждане в симптомите....  :D
*
аз явно полудявам
« Отговор #14 -: Ноември 04, 2005, 09:16:19 am »
Heart, та като спомена за симптомите - е, това ми е най-подлудяващото - толкова много от симптомите при бременност и при чакане да дойде М са еднакви че чак хич и не искам да си ги следя - че знам че започвам и да си въобразявам - и гърдите ми се подуват, и кръста ме боли, и започва да ми се гади (нищо, че по принцип сутрин си ми е винаги така - имам ниско кръвно и сутрин си ми е гадно,  :(  - ама току виж пък тоя път не е обикновеното...)
Абе, момичета колкото и пъти да си казваме, че чакаме чудеса и да се надяваме, че тоя път дано да е станало аз мисля, че най-важното е че не спираме да пробваме и да правим нещо, че чудото и при нас да стане... И на всички пожелавам мъже като моя - винаги до нас, без мрънкане, подкрепа до дупка и много, много любов!
Много ви прегръщам всички и много ви желая чудото тоя път да се случи!
*
аз явно полудявам
« Отговор #15 -: Ноември 04, 2005, 09:41:57 am »
Bora82, само така те искам! И да си търсим, и да не си търсим симптоми, трябва да бъдем оптимисти и да вярваме, че ще стане. Може да се наложи да почакаме малко по-дълго.... но ще се случи.....
Хайде целувки
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
аз явно полудявам
« Отговор #16 -: Ноември 16, 2005, 17:42:46 pm »
Bora82,кураж момиче!Радвай се,че имаш добро семейство.Бъди щастлива с мъжа до теб и горе главата.Знам,че всички ние мечтаем някой ден и ние да станем майки.Пожелавам го от сърце на теб и на всички момичета , който го желаят силно.Дано успеем да имаме свои деца.Вярвам в това.
*
аз явно полудявам
« Отговор #17 -: Ноември 17, 2005, 09:47:16 am »
Naiema, много ти благодаря за подкрепата, както и на всички останали момичета- толкова е по-лесно да чуеш, че и други виждат същите призраци и преживяват същите кошмари и всеки месец сме изправени пред подобни проблеми - може и да са от различни причини, но целта ни е една! И е супер, че има с кой да се споделя и този някой те разбира толкова добре.
Абе, въобще много се кефя на форума и ви желая много късмет и бебета!  newsm04