0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Загуба на партньора
« Отговор #80 -: Ноември 30, 2007, 11:00:42 am »
Ох мила, де да беше толкова лесно ...  :balk_145: За съжаление както вървят нещата, утре може и без дом да остана ... Не че след загубата на най-близкия ми човек това е някаква голяма трагедия, но ми се искаше в негова памет поне домът ни да остане същият ...  :balk_145:
« Отговор #81 -: Ноември 30, 2007, 11:11:11 am »
Мишенце,добре знаеш че нищо няма да е същото.В сърцето ти винаги ще има място за човека който те е карал да се чувстваш най-важна в живота му.Само ти си знаеш какво става в момента около теб и твоята душичка..но и ти си човекът който ще подреди живота си въпреки злостните  подмятания.Животът учи.Бъди силна :flower:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #82 -: Ноември 30, 2007, 18:54:38 pm »
Мишана приеми и моите искрени съболезнования :( Времето не лекува, то само притъпява болката. Споменът за него ще живее вечно в сърцето ти и заради това трябва да намериш сили да се пребориш и с коравосърдечните му родители. Сега е много пресна раната и те навярно са озлобени към живота и към теб. Важното е ти да не виждаш вина в себе си и да опазиш душата си от жлъч. Кураж мила! :bighug:
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #83 -: Ноември 30, 2007, 19:27:08 pm »
Мише, моите съболезнования!!! Това е несравнимо тежко изживяване!!! Много ми се иска да успееш да продължиш и сбъднеш вашата обща Мечта!!! Прегръщам те!!!

*
« Отговор #84 -: Декември 02, 2007, 23:19:35 pm »
Мише, съжалявам за огромната загуба, която си преживяла! Желая ти много късмет занапред в живота, и никога не забравяй, че твоят съпруг ще бъде винаги до теб, ще те обича така, както винаги те е обичал, един ден навярно отново ще сте заедно - изправи се на крака, преодолей проблема с родителите му и  го направи щастлив! Живей, за да сбъднеш общите ви мечти!  :bighug:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #85 -: Декември 04, 2007, 18:01:33 pm »
Мила, много пъти исках да ти напиша нещо и все не можех!
Какво да ти кажа освен че ужасно много съжалявам!За наше огромно съжаление има неща в живота ни които с нищо не можем да поправим или да върнем времето назад.Трудно е и дълго ще боли.Лек няма!
Ще се моля Бог да е с теб и да ти дава сили!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
« Отговор #86 -: Декември 10, 2007, 11:42:51 am »
:( ех, Мишана, моите най-искрени съболезнования. Чета и немога да си представя как се чувстваш. Искам да повярваш в това,че той е до теб, въпреки, че ти не го виждаш, аз съм убедена в това. Той всеки ден се грижи за теб. Знам, че след време, болката ще затихне мъничко и ти ще продължиш пътя си, макар и сега да не искаш. Кураж мила, знам, че той винаги ще ти липсва. А относно родителите му, оставиги да казват каквото искат, ти най-добре знаеш, че той те е обичал и винаги ще те обича, след време, те ще съжаляват, че са те отблъснали по този начин! Надявам се най-искрено всичко да се подреди и ти да продължиш напред макар и трудно!  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

БОГ да е с теб мила!!!