0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
добър специалист по стерилитет
« -: Декември 06, 2007, 12:48:18 pm »
Здравейте! На 29 години съм и със съпруга ми правим опити за бебе в продължение на 1 година без резултат. През това време не сме правили нещо специално, аз отскоро започнах да си следя овулацията след като изчетох доста материали в Интернет за евентуалните проблеми за безплодие. И двамата мислим, че трябва да потърсим лекарска помощ. Моята лична лекарка ме насочи към д-р Валери Йорданов от Първа АГ болница Света София. Някой може ли да сподели мнение?
Благодаря Ви!

Re: добър специалист по стерилитет
« Отговор #1 -: Декември 06, 2007, 13:05:18 pm »
Здравей, neni. За съжаление, нямам информация за д-р Валери Йорданов от Първа АГ болница Света София. Аз ходя при д-р Владимиров www.ivf.bg и съм много доволна. Желая ти успех  :)
« Отговор #2 -: Декември 06, 2007, 13:39:16 pm »
ето тук може да видиш адресите на клиниките: http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=167&Itemid=52

А тук може да прочетеш отзиви за тях: http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=2.0
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #3 -: Декември 06, 2007, 15:55:06 pm »
Съветът на всяка дама тук към теб би бил да се обърнеш към специалисти, занимаващи се с проблемите на стерилитета,а не към "обикновени" гинеколози. Цветелина ти е дала линк към клиниките, ползващи се с добро име у нас. А първото нещо, от което се запчва в такъв случай е спермограма при мъжа (пак в някоя от гореспоменатите клиники, а не в лаборатория) Успех, мила и ако имаш въпроси, не се притеснявай да питаш.  :D

*
« Отговор #4 -: Декември 06, 2007, 16:01:32 pm »
Благодаря ви за информацията момичета.

*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #5 -: Декември 06, 2007, 16:18:30 pm »
Пак заповядай  :D Кажи какво сте направили до момента за да те насочат момичетата какво може да изследвате докато ви дойде реда за преглед при специалист, че се чака доста за съжаление  :(

*
« Отговор #6 -: Декември 06, 2007, 16:42:40 pm »
До момента не сме правили изследвания, затова писах, че не сме правили нещо специално. Тепърва започваме да се лутаме какво трябва да правим. Щастлива съм, че в този форум има толкова много информация.
В края на миналия месец се разболях от варицела и това доста ме притесни, защото лекарката ми каза, че е проблем ако съм бременна. От тази гледна точка - се случи по-малкото зло. Но варицелата вече отмина и сега е ред да се справим с този проблем. Навсякъде прочетох, че за жени до 30 години, проблем е ако не забременеят след едногодишни опити. За мен най-важно сега е да отида при добър специалист и да започнем изследвания. Разбрах, че първо трябва да се направи спермограма на съпруга ми. Това е засега, в линка който ми препоръча Цветелина има доста информация. Не съм от София и повечето лекари са ми непознати. Но все трябва да тръгнем отнякъде.

*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #7 -: Декември 07, 2007, 11:53:19 am »
Не съм от София и повечето лекари са ми непознати. Но все трябва да тръгнем отнякъде.
Това е най-правилното място, от което можете да тръгнете  :D Както може би вече си се уверила, тук ще намериш повече от достатъчно информация по проблемите на стерилитета. Като начало е добре да направите спермограма, но пиши откъде си за да те насочим към клиника. То общо взето вариантите са София, Пловдив и Плевен така че и сама можеш да прецениш.

*
« Отговор #8 -: Декември 07, 2007, 18:15:03 pm »
Да, наистина тук има доста информация, която ще ни бъде от полза. От Хасково съм и вече знам, че тук не разполагаме с добри специалисти по стерилитет. Така че трябва да потърсим такъв на друго място.

*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #9 -: Декември 07, 2007, 18:17:47 pm »
Препоръчвам ти д-р Мариела Даскалова (Мели). Тя е ембриолог и ще ви направи истинска спермограма, а ако решите да се консултирате със специалист по стерилитета- препоръчвам ти д-р Даскалов  :D Те са в Пловдив и са ти най-наблизо.

*
« Отговор #10 -: Декември 07, 2007, 19:00:08 pm »
Препоръчвам ти д-р Мариела Даскалова (Мели). Тя е ембриолог и ще ви направи истинска спермограма, а ако решите да се консултирате със специалист по стерилитета- препоръчвам ти д-р Даскалов  :D Те са в Пловдив и са ти най-наблизо.

Благодаря ти, Златулка! А можеш ли да ми дадеш някакви координати - телефони, адрес на клиника и прочие?

*
« Отговор #11 -: Декември 07, 2007, 19:26:48 pm »
Д-р Даскалов работи в Медикус алфа-можеш да си запишеш час на телефон 032 63 44 63
а Д-р Даскалов е Мели от форума -пиши и на лични.
*
« Отговор #12 -: Декември 07, 2007, 20:05:11 pm »
Благодаря ти mpia. :)