Радвам се, че има и мъже, които влизат във форума и се включват по някои от темите, тъй като е от значение и тяхната гледна точка. Тъй като аз съм човекът, повдигнал темата, а ти си мъж, който в определени моменти има същият проблем, като моят приятел, кажи ми в случай, че проблемът е психически, а не физиологичен и твоята приятелка или съпруга все пак реши да подходи с разговор "Право куме в очите", както има един израз, какво трябва да каже, за да не те отблъсне, а просто да си разясните проблема. Защото той първо свършва изключително рядко, второ смята, в случай, че трябва да има дете да осинови и на трето място казва, че всъщност не знае дали изобщо някога ще е готов за дете, това била огромна отговорност, която изобщо не знае как би поел. Наблягала съм на въпроса по отношение на изследване, като ми е казвал, че като дете е имал заушка, но без усложнения, но отбелязва, че нищо му няма и че си е наред. На мен пък този проблем ми тежи, не че аз съм идеално здравословно състояние, но все пак искам да знам. А и ти беше така отзивчив да предложиш мнението си. Благодаря ти. Нямам нищо против да чуя и други мнения по въпроса. Също така бих попитала Мели, тъй като сега се сетих - действително ли е гаранция щом заушка в детството протече без усложнения, за порасналото момче няма да има последици.