0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Влагалищната трихомоноза
« -: Октомври 11, 2005, 14:58:10 pm »
ujas napravo sam vazmutena veche sedem meseca hodia na izsledvania i chak sega ot izsledvaneto na maja mi da razbera che prichinata za techenieto e "Влагалищната трихомоноза" опасно ли е че толкова съм закосняла не по моя вина.последно пих флажил който сама си назначих но май не е достатачто.какво да правя освен че аз трябва да казвам на доктора какво да изследва :dontknow:
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Влагалищната трихомоноза
« Отговор #1 -: Октомври 11, 2005, 18:25:23 pm »
Нали не очакваш да ти предписваме тук лекарства?

За трихомониазата се пият медикаменти и от двамата партньори. Има си и български влагалищни глобули - Трихомонацид, аз лично ги тача пред други вносни боклуци.
Влагалищната трихомоноза
« Отговор #2 -: Октомври 24, 2005, 15:53:13 pm »

Пуснато на: Mon Oct 24, 2005 10:38 pm    Заглавие: vaginalni gabi4ki    

--------------------------------------------------------------------------------
  :?:
 ne znam dali tuk tribva da napi6a moja problem,no 6te opitam
na men i na maj ni ni otkriha trihomoni v urinata.predpisaha ni da piem flagyl edna sedmica 3pati na den po2hap4eta.svar6ihme s pieneto i kavo sledva ot tuk na tatak.znam 4e trjabva da otidem pak na kontrolen preglez,za da se vidi dali ima njakakvo podobrenie,no posle.interesuva me dali se lekuva i ima li njakakvi posledstvija?i kolko e seriozno?
6te sam vi mnogo blagodarna ako njakoj moje da mo pomogne ili da dade savet

Върнете се в началото
*

lady_11

• 3217
Влагалищната трихомоноза
« Отговор #3 -: Октомври 24, 2005, 18:47:18 pm »
Трихомоните да се изследват с урина - бре, нещо ново.
Ако си жена -  микробиология на вагинален секрет;
Ако си мъж - микробиология на уретален секрет;
И при двата пола се открива и на серологично изследване /кръв/.
След лечение - задължителна контрола.
Влагалищната трихомоноза
« Отговор #4 -: Октомври 24, 2005, 19:32:39 pm »
Трихомоните живеят и в урината. Лекуват се, споко. Отидете на контролно изследване.
*

lady_11

• 3217
Влагалищната трихомоноза
« Отговор #5 -: Октомври 24, 2005, 20:08:59 pm »
Абе заек могат да живеят в уреталния тракт, ма в урината? Може и да бъркам...
Влагалищната трихомоноза
« Отговор #6 -: Октомври 24, 2005, 20:11:31 pm »
Ми, Лейди, и аз ненам съвсем, ама приятелка паразитоложка каза - донеси ми урина от мъжа ти, за да я изследвам за трихомони. На въпросната паразитоложка страшно много й вярвам, така че не ми се вярва да ме е подвела.
*

lady_11

• 3217
Влагалищната трихомоноза
« Отговор #7 -: Октомври 24, 2005, 20:17:55 pm »
Обяснение - за тва уточнявам при мъжа или жената в предишния постинг.
При мъжа е "две в едно", а при жената - на различни места. Та ако питащият е жена - няма как да се установи по трихомони в урина. Обратното е възможно, мисля.
Влагалищната трихомоноза
« Отговор #8 -: Октомври 24, 2005, 20:35:32 pm »
Да де, ама такива животни, като трихомоните, не може само единия да ги има.
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
Влагалищната трихомоноза
« Отговор #9 -: Октомври 25, 2005, 09:20:33 am »
Точица, ето какво открих във връзка с питането ти:
http://venerologia.policlinica.ru/ven3_2.html
Има и още много статии на Гугъл.
И не се притеснявай - лечимо е, но трябва да ви направят антибиограма, за да знаят кои антибиотици да ви предпишат.
Успех :wink:
Намерихме нашето синче.
Влагалищната трихомоноза
« Отговор #10 -: Октомври 25, 2005, 14:43:13 pm »
blagodarja vi mnenijata.nadjavam se da sa mi ot polza.a moje li i da mi kajete dobar urolog na kogoto mu imate vjara i njama da kara prez prosoto.
mersi

Пиши на кирилица!
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Влагалищната трихомоноза
« Отговор #11 -: Октомври 25, 2005, 16:38:48 pm »
За тия трихомони в урината съм ти писала при мен какво се случи в другата тема "Вагинални гъбички" където си пуснала същия постинг ако искаш го прочети.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
Re: Влагалищната трихомоноза
« Отговор #12 -: Октомври 27, 2005, 16:27:12 pm »
благодаря ти,4е си задала този въпрос,4е аз преди две седмици търсих някаква информация,но намерих много малко.Аз съм със същия проблем :( Зна4и от доста години си ходя с едно те4ение,което уж го лекувам ама все не минава,е то всеки лекар разли4но ми казва6е и все се надявах 4е 6е е последно ходене по мъките,ама уви.Едва преди пове4е от месец отидох на др. лекар,който ми назна4и изследване за трихомони и естествено бе6е положителен.Сега в момента провеждаме с  партньора ле4ени- с Фасижин и Арилин,след което о6е една доза лекарства и 4ак след това повтарям изследването,като тогава и партньора 6е си направи изследване.Зна4и лекарката ми каза,4е това е ле4имо,но с много упорито лечение и ТЪРПЕНИЕ от на6а страна :female: [/b]
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=milena_66][/url]
Влагалищната трихомоноза
« Отговор #13 -: Ноември 23, 2005, 22:56:35 pm »