0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Болезнени гърди 5-дни след овулация
« -: Декември 03, 2007, 21:06:03 pm »
 :? на пети ден след овулация съм с усърдни опити за зачеване, може ли да се зачита като симптом за бременност или е нормално според вас !!!
 Може би не трябва да пускам въпроса си като нова тема но съм още новичка тук и се надявам че не съм подразнила някой  :wink:
DSC00102
Re: Болезнени гърди 5-дни след овулация
« Отговор #1 -: Декември 03, 2007, 21:22:46 pm »
След овулация се произвежда прогестерон. Така че е нормално да те болят гърдите. Не че  искам да те обезкуражавам, но както е възможно да има бременност, така и да няма. Преди и аз се вглеждах в такива симптоми и си мислех, че  това е признак на бременност, но уви. Не съм била права. Имало е месеци да болят, имало е да не болят. А сега под въздействието на многото стимулации, които имам и лекарствата след това ме болят почти постоянно. Вече не се вглеждам изобщо в каквито и да е било симптоми.
Дано това да е твоят месец.
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #2 -: Декември 03, 2007, 23:25:27 pm »
Виж тук има малко инфо по въпроса ти.http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=15603.0
« Отговор #3 -: Декември 04, 2007, 08:13:07 am »
Както ти е казала Звездичка може и да са симтоми,но може и да не са.Така,че изчакай и си направи тест за бременност! Пожелавам ти от сърце,той да е положителен!!!