Момичета, много, много ви благодаря за топлото посрещане и за добрите думи!
Ще се опитам да отговоря на всички въпроси, които ми зададохте, но и аз самата още не мога да разбера всичко. Туморът е пролактином или аденом, май е едно и също. Произвеждал хормона пролактин, който пък влияел на производството на сперматозоидите и оттам се получавали лошите ни резултати. Както и при жените, така и при мъжете, трябвало да се подтиска производството на пролактина с лекарста. А ако не стане, тогава операция. Размерът му е точно на границата, както ми обясниха лекарите и затова се колебаят дали да го оперират - 10 мм.
Предишната му операция е покрай тестиса на някакъв тумор, който притискал или запушвал каналите, и аз не знам точно, и беше открит заради лошите ни спермограми. Но вече го махнахме и сега остава да се борим с главата.
Ей, честна дума, в първия момент много се шашнахме, обаче сега вече сме доста по-спокойни и в добри ръце. Благодаря ви и на вас за подкрепата, много е важно в такъв момент да чуеш дори и една едничка добра дума. Че първия доктор както ни беше наплашил, не е за разправяне.