0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

dundi73

Преди 4г ми откриха цироза на черния дроб.Интересуваме има ли забременяли с такава болест и евентуално как е протекла тя?
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
Re: Има ли бременни с увреждане на черния дроб?
« Отговор #1 -: Октомври 25, 2007, 17:23:48 pm »
Съжалявам за лошата диагноза :( Мисля, че може да се включи някой, ако сложиш темата в  подфорума "Усложненя при бременност". Но най-добре да говориш за това с лекар и да ти кажат дали състоянието ти може да попречи на забременяването и успешното износване на бременността. Дано нямаш проблеми в това отношение.

*
« Отговор #2 -: Октомври 26, 2007, 10:23:27 am »
Докато бях бременна, съм си навлякла незнайно как някаква чернодробна инфекци в лека форма де, но тежка лека все тая. От лекарсвта ли или от високата температура, загубих бебенцето си ... :(

За цирозата нищо не знам. Обсъди го с лекаря си.

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
« Отговор #3 -: Януари 06, 2008, 21:44:07 pm »
Сега видях темичката може би е късно но ще пиша Аз съм с хепатит С Забременях ин-витро след две стимулации Чернодробните ми стойности бяха двойно по-високи от допустимите АСАТ96 АЛАТ84  Интересно че след като забременях почти се нормализираха Сега съм в 21г.с. и се чувствам прекрасно почти съм забравила за заболяването си Ако те интересуват подробности пиши
« Отговор #4 -: Януари 09, 2008, 19:23:23 pm »
  Благодаря за отговора който си ми писала-даде ми кураж.
Ако имаш възможност да ми напишеш повече подробности как са протекли при теб нещата?
 Аз също правих инвитро-но неуспешно.Сега ми предстоят имунологични и генетични изследвания.
 Можеш да ми пишеш на личния e-mail