Момичета, чета тук хубави неща за доктор Александров,/аз имам час при него за януари/, но миналата седмица ходихме с мъжа ми да направим спермограма-в клиника Кисьови.Ние не сме от Варна, съответно не си носихме материала, както ни препоръча жената по телефона. Много се притеснявах, да не пратят милия пак в тоалетната, и то малко остана, тъй като се оказа, че помещението което се използа за усамотение на мъжа, е един от кабинетите, който до половин час ще се заеме от друг лекар. Лелката/същата, с която говорих по телефона/ни прати там,даде едно списание и..... една пласмасова чашка от кафе
. Досега сме правили в лабораторията в нашия град и Майчин дом, но все са ни давали стерилно шишенце, но тази чашка много ме изуми. Резултата е, че нищо не стана, милия се притесни много от обстановката, то в коридора имаше доста пациенти, а и от щората на врата, ние добре ги виждахме. Абе много кофти обстановка, аз много се разочаровах, очаквах нещо по-цивилизовано. Ако някой е правил в клиника Кисьови спермограма, кажете винаги ли е така??? И друго- до колко време трябва да се занесе материала, и съответно ако се занесе по-късно, как ще се отрази това