0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

комбинация от Дормиплант и Магнерич
« -: Януари 16, 2006, 17:10:14 pm »
Кажете може ли да се комбинират тези две хапчета  или трябва да се взима само едното или само другото.И изобщо това първото Дормиплант какво прави, знам че е някакво валерианово хапче. Доктора го предписа на жена ми.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #1 -: Януари 16, 2006, 17:55:25 pm »
portakal, не мислиш ли, че малко бъркаш все пак предназначението на тези форуми?
тук, с изключение на Мели, не пишат лекари, че да коментират предписаното от гинеколога на бременната ти жена лечение.
нито пък пишат много жени с това състояние, които да имат опит, че да споделят...

пробвай да зададеш въпроса си във форумите на бг-мамма. и ако не вярвате на гинеколога, не е ли по-добре да го смените, вместо да го проверяваш по интернетските форуми?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #2 -: Януари 16, 2006, 17:58:18 pm »
Може да се комбинират, със съвсем различно предназначение са.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #3 -: Януари 17, 2006, 18:37:42 pm »
Взимам отношение за дормипланта: Това е комбинация от Валериян и Маточина.
В биберона открих кои билки не се дават при бременност / ако може да им се вярва на биберонците де:
http://www.biberonbg.com/info/herbs_and_pregnancy.htm