0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Лихва по кредита...?
« -: Декември 26, 2007, 12:02:40 pm »
Не знам дали мястото на моя въпрос е тук, обаче сайта на СИБАНК не намирам отговор..Та, знаете ли каккъв е лихвения процент по потребителския кредит "Искам бебе"
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Re: Лихва по кредита...?
« Отговор #1 -: Декември 26, 2007, 12:27:55 pm »
Годишен процент на разходите 7.72% за кредит
в размер на 12 000 лв. за срок от 8 години.

Предполагам, че може да има разлика при по-малък кредит.
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #2 -: Декември 26, 2007, 14:46:17 pm »
Лихвеният процент не зависи от размера на кредита.
В брошурката пише:
7.40% при превод на трудово възнаграждение в СИБанк
8.40% с един поръчител без превод на тр. възнаграждение
9.40% при ползване не овърдрафт - режим, лихвата се дължи само върху усвоената част от кредита.
ГПР зависи от размера на кредита разбира се.
Има 30 лева такса за еднократно разглеждане, няма такси за обработка, годишно обслужване и предоговаряне. При предсрочно погасяване - тримесечния еквивалент на ГПР върху остатъка от кредита и без такса при предсрочно погасяване на две допълнителни погасителни вноски годишно.
За съжаление в брошурата на пише как от 7.40% лихва, става 7.72% ГПР, като няма никакви такси. Може да са сложили 12-месечен гратисен период, ама не пише. Има само телефон за контакти 080014014, 02/9399432 и 02/9399247.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #3 -: Декември 26, 2007, 15:38:46 pm »
Що ми се струва ,че този кредит не  е много  изгоден?
Вижда ми се нещо скъп  :oops:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #4 -: Декември 26, 2007, 17:16:04 pm »
Вали, съвсем правилно ти се вижда скъпичък...  :? Моята банка, която е "скъпчийска" (не й казвам името, за да не правя реклама), и в която customer service-а е под всякаква критика дава 6.5 ....

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #5 -: Декември 27, 2007, 12:29:26 pm »
rally_pat, може ли да ми кажеш името на банката, на лична, за да не я рекламираш, защото смятам да тегля кредит за следващият си опит и от сега се притеснявам за парите. В Си Банк опитах за опита си през ноември, но там направо ме разплакаха. Все неодобряваха поръчителите ми. За съжаление много малко от моите близки и познати работят в държавни институции, те са предпочитаните. Останах много разочарована, оше повече че ми отказаха дни преди инвитрото и трябваше в последният ден буквално да търся парите.