Оганче ,добре си се завърнала! Аз правих такива снимки на Диди като беше на 6 мес(преди Коледните празници)като отидох в най близкото ми фото (в Пловдив). Би трябвало при тази конкуренция вече всяко фото да прави такива.После момичето веднага ги качи в компютъра избрах от кои искам и по колко и си избрах фон ,всичко се прави с фотошоп на компютъра и станаха страхотни! Например Диди беше седнала на най-обикновен пластмасов стол ,а баща и я държеше да не се плъзне ,а на снимките е все едно е седнала върху шейна,фона е заскрежена горичка с падащи снежинки ,като картички са! И другите са много красиви,но ще стане дълго да ти ги обяснявам всички.Имаше различни теми за Рожден ден както е във вашия случай и за много други поводи! Накрая си попитах и за отстъпки ,че поръчахме доста и естествено и такава ни дадоха
и съм много доволна. Но нали съм голямо заспи забравих да си ги поискам на диск,за мен лично, та това ти го казвам като мой пропуск.
Успех да направите много и красиви на порасналото ти съкровище,ле ле как лети времето!!!