0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

На мен доктора ми каза, следващия месец да направя изследване за да види как са НК клетките и вероятно ще прецени какво следва. По принцип каза , че е добре 1-2 месеца да се пият преди инвитро. Ето тук в тази статия има повече инфо за приложението при инвитро на този препарат:
http://www.medinfo-bg.com/?page=statiq&id=270

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
Мерси Марина, много полезна статия. Да се надяваче, че нашите НК клетки ще спаднат поне малко от приложната терапия
Ох, само че на мен продължава да ми става лошо от тези хапчета поне по 2-3 пъти на ден и ме държи така известно време, а и нощем също ми се случи и не знам. Може би не ми понасят нещо, знам ли....какво ли не се налага да изтърпим заради едничката мечта и тя да се сбъдне!   :(

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
Момичета, да споделя с вас, пия трентал малко повече от месец, та реших да пусна контролни изследвания като се надявах поне с 1 % да намалят надолу. За съжаление резултата ми е същия. Явно трябва да се вземат доста продължително време!
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
здравей Марина!Аз също пия пентоксифилин 2х1,също така и витамини с цинк и селен,в случая Триовит.Назначението им е за 2 месеца,но ако не ти предстои инвитро.След това ще правим контролни изследвания.На мен също ми става лошо,но тъй като пия и бромокриптин,отдавам тия състояния на него.Успех ти пожелавам!
*
Марина, здравей и от мен.Сега видях темата.Пентоксифилин е в разфасовка от 400 мг и се взима един път на ден.Аз го взимам вечер и така не ми става лошо през деня.Предните три месеца взимах Пентоксифарм, той е 100 мг и се взема 2 по 2.От него направо умирах.Аз го взимам за лигавицата.Дозата за това е най малко 3 месеца по 0.400 мг.Дано да съм била полезна.