0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Доколко се доверявате на тестовете за бременност?
« Отговор #20 -: Декември 27, 2007, 17:04:14 pm »
Два пъти съм виждала двете чертички, две бременности съм имала. Вярвам им напълно.
stankova, защо си мислиш, че бременност е нямало?
*
« Отговор #21 -: Декември 27, 2007, 18:13:00 pm »
Въобще не им се доверявам.Моят отрицателен тест е на 7 години и ходи в първи клас.
« Отговор #22 -: Декември 27, 2007, 18:51:35 pm »
знаете ли интересно ми е възможен ли е положителен резултат и липса на бременност? питам чисто информативни и защото, знам, че насреща си имам хора с опит! :wink:
*
« Отговор #23 -: Декември 27, 2007, 19:11:24 pm »
знаете ли интересно ми е възможен ли е положителен резултат и липса на бременност? питам чисто информативни и защото, знам, че насреща си имам хора с опит! :wink:
Възможно е да - при отминала скоро бременност, при употреба на лекарства, които съдържат ЧХГ достатъчно скоро, имаше и други възможности, но съм ги забравила  :D.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #24 -: Декември 28, 2007, 00:33:38 am »
На тестовете за бременност,аз не вярвам на мен ми отчете положителен резултата в края на първия месец.

кой първи месец - лунарен ли? ако да, това е 4-та г.с. или денят на очакваната менструация. напълно вероятно е да не ти отчете положителна стойност тестът тогава.
няма друго понятие за месец в бременността.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #25 -: Декември 30, 2007, 01:41:32 am »
аз съм ЗА оринарните тестове. два пъти съм виждала двете чертички и двата пъти бях бременна. по-скоро може да има фалшиво отрицателни, ако бременоста е в начален стадии и нивото ЧХГ не се е покачило достатъчно за да отчете теста.
« Отговор #26 -: Декември 30, 2007, 20:31:19 pm »
Ами аз преди 8год.като си направих след седмица закьснение ми показа :bfn:а всьшност бях бремена и така ме обьрка този тест,че трябваше да правя аборт в 3мес.Такаче не се доверяваи на 100% a пробвай с крьвен
http:
« Отговор #27 -: Декември 30, 2007, 20:36:32 pm »
Тези тестове наистина понякога заблуждават
*
« Отговор #28 -: Декември 30, 2007, 20:37:04 pm »
Аз имах случай в един ден да направя и уринен и кръвен. Уринния ми показа отрицателен резултат, а кръвния ЧХГ над 400.  Как да им вярвам вече при това положение? А дават чувствителност 25 уж. Може при различните производители да е различно, но никога повече не мога да им се доверя напълно.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #29 -: Декември 31, 2007, 08:54:50 am »
Аз имах случай в един ден да направя и уринен и кръвен. Уринния ми показа отрицателен резултат, а кръвния ЧХГ над 400.  Как да им вярвам вече при това положение? А дават чувствителност 25 уж. Може при различните производители да е различно, но никога повече не мога да им се доверя напълно.

Трябва да се има впредвид, че при уринния тест  ЧХГ е в урината /вече като краен продукт, който се изхвърля/, а в другия случай е в кръвта, преди да е минала през бъбреците и да се 'пречисти' и т.н ...най-най- просто казано :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #30 -: Декември 31, 2007, 12:37:14 pm »
На мен положителен резултат теста ми отчете в 6 г.с,тогава се видя и точицата на ехографа,а ЧХГ-то ми беше 1005,до преди това нищо.В петък ЧХГ-то беше 24,и нещо в понеделник 18.и нещо,а в събота като отидох в Пловдив в Писанец и си направих резултата 1005 е кажи какда им вярвам и на тестовете и на лабораториите.Цял месец се бях побъркала...дори ви бях пуснала и темите за"Стойностите на ЧХГ" и "Възможно ли е да съм бременна"

*
« Отговор #31 -: Декември 31, 2007, 13:22:20 pm »
Тази тема стана много полезна за тези които първите дни след закъснението нямат две чертички.
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #32 -: Февруари 12, 2008, 16:34:44 pm »
ами вярвам им да ви кажа...все са отрицателни и са верни за съжаление.
« Отговор #33 -: Февруари 12, 2008, 20:06:37 pm »
ами вярвам им да ви кажа...все са отрицателни и са верни за съжаление.
Сигурно и моите са били от същата марка :balk_144:

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #34 -: Февруари 12, 2008, 20:25:29 pm »
Имам една много добра приятелка която е на 25 години..Тя е много невярваща на тези неща ...И когато първия път беше бременна ( за жалост неуспешно) си направи 4 теста.И четирите бяха отрицателни..а тя милата все ми каваше " Сиси нещо не е както трябва" .Да отбележа че тя има горе долу редовен цикъл..Не е като часовник но все пак..(не е като мен-в годината 4 пъти) :) И така че аз съм на мнение че зависи и от организна на жената.На мен при последното ми закъснение ми отчете много бледа втора чертичка...е не беше положителен-докотра каза че просто съм пила някое лекарство и затова е отчело на теста...но по принцип съм 50/50..все пак отчитат..имаме си примери във форумчето :) ДА ИМ Е ЧЕСТИТО :):)
« Отговор #35 -: Февруари 13, 2008, 23:05:31 pm »
Не им вярвам.Два пъти съм имала + резултат, а на следващия ден ми идва.Докато не се види сакчето, не вярвам на нищо.
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #36 -: Февруари 28, 2008, 22:05:36 pm »
да ако е положителен тест- веднага ще повярвам, но пак ще го повторя!Когато забременях с дъщеря ми, понеже с мъжа ми доста пробвахме,аз не повярвах на двете линиикиДаже бях толкова учудена,че отидох и купих 10 тест и всичките ги направих наведнъж, а после и на генеколог, повярвах чак като ми го показа на мониторчето!Май на мониторчета повече вярвам!
*
« Отговор #37 -: Февруари 29, 2008, 10:32:11 am »
Аз им вярвам ,въпреки че преди 1.5м видях 2 черти после на кръвния имах 0.100mlu
Ма тя надеждата остава последна...