0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mariela77

Кървене след кюртаж....
« -: Декември 04, 2005, 16:20:45 pm »
Кюртажа ми беше на 21 октомври след като направих спонтанен аборт в 7г.с. и от тогава имам кафеникаво кървене макар и оскъдно, което ту се появява ту изчезва. На 25 ноември кървенето се усили и аз смятах ,че това вече трябва да е цикъла ,макар ,че ми течеше по слабо отколкото преди  ,но вече незнам какво да мисля .Все още ми зацапва ,а вече станаха 9 дни.Болки нямам и проблеми с цикъла никога преди не съм имала. Смятам утре да отида до лекаря ,който ме кюртира ,но бих искала да чуя и вашето мнение.Моля ви ,за съвет .
*
Кървене след кюртаж....
« Отговор #1 -: Декември 04, 2005, 23:15:23 pm »
След първия аборт и аз имах продължително зацапване, след което сериозен кръвоизлив и после пак зацапване, общо около три седмици. После по същия начин след два месеца прескачане. Абе за 7 месеца ми дойде 3 пъти по тази схема. Започнах снова стимулация и нещата се нормализираха, даже ми беше точен като часовник.
Кървене след кюртаж....
« Отговор #2 -: Декември 05, 2005, 14:07:42 pm »
не си единствена ако това може да е успокоение.И при мен беше кафеникаво след това ми изчезна цикъла и сега опитвам с билки да го нормализирам и все още е кафеникав.Преди това съм нямала никакви проблеми.И все пак иди на лекар.
*
Кървене след кюртаж....
« Отговор #3 -: Януари 12, 2006, 10:32:44 am »
Върви на лекар.Аз имам един спонтанен аборт.Кървенето и кафеникавото течение спряха за 1седмица.
*

LiliySm

Кървене след аборт
« Отговор #4 -: Януари 14, 2006, 11:21:08 am »
Иди на лекар !!!
И при мен нещата беха подобни след вторият аборт 4-5 дена червено кървене и след това около 40 кафеникаво след това цикъл и пак кафеникаво, но докато не ми изписаха антибиотик и отново кръвоспиращо не се оправих. След като почнах лекарствата на 5-6 ден цапането спря.
И аз тогава питах защо - отговори на лекари беше следният или е останал материал (което е почни невъзможно ) или някакво възпаление....Така, че моят съвет е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да отидеш на лекар и по възможност притежаващ ултразвук с вагинален трансдюсер за да огледа матката.
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
Кървене след кюртаж....
« Отговор #5 -: Януари 15, 2006, 15:21:02 pm »
На мен също ми правиха кюртаж - Март,2005 г.за отстраняване на полип.Манипулацията беше точно преди цикъл и три,черити дни след това ми дойде нормално.После не съм имала някакви проблеми.Но доктора ме беше предупредил,че е възможно да възникнат някой усложнения ,като при всяка интервенция,като например болки,кръвотечение /извънредно/ и др. т.е. всеки случай е индивидуален и и да се обърна към него ако възникне проблем.Това е,което мога да споделя от моя опит.Така,че наистина най-добре се посъветвай с доктора извършил кюртажа.