0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

333333

Колко време след това?
« -: Януари 11, 2006, 10:34:27 am »
Здравейте! Аз ви чета от известно време. Омъжена съм от 2 год. и малко след това започнахме да правим опити с мъжа ми за бебче. За сега без успех. Проблема все още не сме го установили какъв е, но сме в процес на установяване. Имам един въпрос може да ви се стори глупав ама все пак си мисля за него. Колко време след полов контакт мога мога да се измия? И възможно ли е поради немиене веднага след полов контакт да си причинявам постоянни възпаления? Имам в предвид, че когато бебеправим аз често заспивам и се измивам чак на сутринта. Може ли това да е причината за моите възпаления и инфекции? Значи на мен доколкото са ми казали трябва да полежа след това от 30 мин. до 3 часа. А какво става ако лежа повече както е в моя случай?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Колко време след това?
« Отговор #1 -: Януари 11, 2006, 10:36:22 am »
Аз не се мия и инфекции и възпаления нямам.
Потърси причината другаде.
*
Колко време след това?
« Отговор #2 -: Януари 11, 2006, 10:49:44 am »
аз също си заспивам (много ме мързи да ставам и ми е сладко да се гушкам) и нямам проблеми с инфекции
Колко време след това?
« Отговор #3 -: Януари 11, 2006, 11:05:31 am »
И аз не се мия и нямам проблеми.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*
Колко време след това?
« Отговор #4 -: Януари 11, 2006, 11:44:11 am »
А не е ли възможно ти или твоят съпруг да имате недоизлекувана инфекция и по този начин да си я препредавате? Ако при мъжът има някаква инфекция, това определено би довело до дискомфорт при теб и нуждата се измиеш.
Т.к. сте в процес на установяване на причината за липса на бебе, направихте ли си ти: микробиология на влагалищна флора, той: спермограма и микробиология на еякулат. Там биха се видели, ако има някакви гадинки и да се открие причината за твоите инфекции.
*

333333

Колко време след това?
« Отговор #5 -: Януари 11, 2006, 12:00:50 pm »
Цитат на: heart
А не е ли възможно ти или твоят съпруг да имате недоизлекувана инфекция и по този начин да си я препредавате? Ако при мъжът има някаква инфекция, това определено би довело до дискомфорт при теб и нуждата се измиеш.
Т.к. сте в процес на установяване на причината за липса на бебе, направихте ли си ти: микробиология на влагалищна флора, той: спермограма и микробиология на еякулат. Там биха се видели, ако има някакви гадинки и да се открие причината за твоите инфекции.

Той има спермограма добре е и микробиология имаме и двамата, чисти са и двете. Може ли да развивам нещо като алергия към "него" така да се каже? Аз имам астматични пристъпи поради алергии, а напоследък забелязвам че факторите към които правя пристъпи се увеличават. Правила съм и цветна снимка за тръбите проходими си сега ми предстоят хормони може би.
*
Колко време след това?
« Отговор #6 -: Януари 11, 2006, 12:51:30 pm »
Щом са ви чисти микробиологиите, значи няма проблем. Според мен се променя за известно време средата (от кисела, става малко алкална) при допир със спермата и затова е въпросният дискомфорт.
Колко време след това?
« Отговор #7 -: Януари 11, 2006, 13:10:12 pm »
Алергия към сперма е много рядко явление, така съм чела. Ако микробиологиите са чисти, не би трябвало да се притесняваш. И аз си заспивам след любовния акт, особено във фертилните дни, нямам проблеми.

Успех :D
Благодаря ти, Бени!

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Колко време след това?
« Отговор #8 -: Януари 11, 2006, 13:12:35 pm »
Цитат на: 333333
Той има спермограма добре е и микробиология имаме и двамата, чисти са и двете. Може ли да развивам нещо като алергия към "него" така да се каже? Аз имам астматични пристъпи поради алергии, а напоследък забелязвам че факторите към които правя пристъпи се увеличават.

Две неща ми хрумват:

1. Посткоитален тест (евентуално и пенетрационен)
2. Да си мериш рН на вагиналната среда (има ръкавички за целта)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Колко време след това?
« Отговор #9 -: Януари 11, 2006, 13:32:54 pm »
Цитат на: Meli
Две неща ми хрумват:

1. Посткоитален тест (евентуално и пенетрационен)
2. Да си мериш рН на вагиналната среда (има ръкавички за целта)

Я, я ме светнете какви са тези ръкавички и откъде мога да ги взема. За домашни условия ли са предназначени? Някакви фирми или марки? Колко време трябва да се ползват и как се ползват?

P.S. Ама наистина напоследък изоставам с информацията  :lol:
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Колко време след това?
« Отговор #11 -: Януари 11, 2006, 14:24:26 pm »
Ама тези ръкавички да не ги използвате след полов акт, защото лакмусчето става отровно зелено :wink:
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Колко време след това?
« Отговор #12 -: Януари 11, 2006, 15:14:00 pm »
Цитат: Аз имам астматични пристъпи поради алергии, а напоследък забелязвам че факторите към които правя пристъпи се увеличават.

Иди и си направи алергичен тест. То вярно е, че алергията можеш и сам да ги усетиш на приципа "от това се появява, от това не", но алергичния тест е за предпочитане. Все пак това е автоимунна реакция.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Колко време след това?
« Отговор #13 -: Януари 11, 2006, 19:12:09 pm »
Цитат на: Lali
Ама тези ръкавички да не ги използвате след полов акт, защото лакмусчето става отровно зелено :wink:

Тъкмо, де, значи рН - то на еякулата е добро. Виж, ако вземе да посинява, тогава е лошо.  :D

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

Starlet

• 1937
Колко време след това?
« Отговор #14 -: Януари 12, 2006, 20:30:20 pm »
Момичета тези тестове има ли ги въобще по аптеките щото тук ме гледат като извънземно като попитах (за ръкавичките). Ако можете да ми кажете и някаква ориентировъчна цена?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Колко време след това?
« Отговор #15 -: Януари 12, 2006, 21:35:53 pm »
20 бр. за около 20 лв.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Колко време след това?
« Отговор #16 -: Януари 13, 2006, 12:17:38 pm »
Аз ги взимах по 22 лева. Вярно е, фармацевтите гледат като извънземни. Подаваш телефона на фромвулеви да ти ги поръчат или директно ти се обаждаш в склада. Ако ти кажат , че не може, тъсиш Георги Димитров, който е писал и тук и в дира /той твърди, че от техния склад може да се пазарува и на дребно/.
*

Starlet

• 1937
Колко време след това?
« Отговор #17 -: Януари 13, 2006, 13:28:02 pm »
Благодаря ви много днес ще ходя да досаждам на една позната фармацевтка че иначе трябва да чакам докато идвам към София ама то щом и там става с поръчка .....  :lol: