0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Радвам се, че ви има
« -: Ноември 30, 2004, 14:48:47 pm »
:cheerleader: Щастлива съм, че ви открих. Всички вие сте ми такава упора. Хора, с вкоито мога да споделям, да ми дават съвети и аз да давам на други.
Повечето ми познати нямат моя проблем и не ме разбират. Точно днес едната от двете ми приятелки ми каза /не че за пръв път го чувам/ "спри да мислиш и ще видиш, че ще стане". Да ама как не се мисли нещо, което не става повече от година. Как не се мисли, когато всяка сутрин мериш температура, пиеш една камара хапчета, следиш си овулацията, мъчиш се да се откажеш от вредните си навици /като цигари/ и т.н. Отделно голямото желание за бебче, което рухва при всеки нов цикъл. Как?!:cry:
  Ежедневно си намирам една камара неща, които да правя /но не трябва да ми вредят като някое тежко физическо натоварване/ за да не мисля. Но пак. Някъде там тази мисъл стои и чака удобен случай за да изкочи - както като видиш бременна, майка с количка, магазин за бебешки неща, памперсите в магазина, шишетата в аптеката и много др.
  Единствено докато съм с вас се чувствам спокойна. Чета за проблемите ви и пиша за моите. И точно в тези моменти, колкото и странно да е аз не мисля за моят проблем като за проблем. Вдъхвате ми надежда и увереност, че ще успея.
Благодаря, че ви има. :thankyousign:

Искам да отида и на друг гинеколог, за да сравня диагнозата, ако знаете добър лекар в Пловдив - аз имам СПКЯ и съответно ановулация.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Радвам се, че ви има
« Отговор #1 -: Ноември 30, 2004, 19:01:40 pm »
Ак онякой открие начин да "не мислиш", то той ще получи Нобелова награда!  :wave:

Не се сърди на хората, те просто не са наясно с проблемите.
Номерът е не да не мислиш, а да мислиш позитивно, да си бориш, да не си заравяш главата в пясъка като щраус и да чакаш опасността да отмине. Не при всеки става само с немислене.  :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу