0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Радостта ми беше за кратко!
« Отговор #20 -: Януари 09, 2006, 09:51:40 am »
Здравей Лили,
много съжалявам за това което ти се е случило, напълно те разбирам, защото и при мен се получи нещо такова. Искам да ти кажа ако си правиш имунологични изследвания, то ги направи по скоро, защото сега организма ти е реагирал по някакъв начин.
*
« Отговор #21 -: Януари 09, 2006, 10:38:03 am »
Лили, много съжелявам! Толкова се  зарадвах за теб! Искам да ти кажа все пак и една добра новина, която да ти даде сила - Маринела е бременна! Дано при нея всичко да е наред! Непременно направи имунологичните и недей да бързаш със следващия опит, 2-3 месеца не са достатъчни , за да се възстанови организма. Лекарите казват поне 6 месеца да има между 2 опита. Недей да се отчайваш, следващия път всичко ще е както трябва! ЦЕЛУВАМ ТЕ!
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
« Отговор #22 -: Януари 09, 2006, 10:49:56 am »
:bighug:

Кураж и гледай напред към хубавите неща, които те очакват!
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #23 -: Януари 09, 2006, 11:25:27 am »
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #24 -: Януари 09, 2006, 11:55:56 am »
Бъди силна Лили  :balk_21:
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #25 -: Януари 09, 2006, 12:27:39 pm »
Успех и тук,Лили!Точно така,трябва да си силна,само напред!
 :hug2:
« Отговор #26 -: Януари 10, 2006, 12:12:09 pm »
Много съжалявам, Лили. Желая ти много сили да се възстановиш бързо и да гледаш напред към следващата крачка.
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
« Отговор #27 -: Януари 16, 2006, 20:22:36 pm »
Благодаря на всички Ви още веднъж!
Аз още не съм се оправила напълно, но явно този път ще ми трябва повечко време.
Прекалено големи надежди възлагах на този опит - едва ли не си мислих, че ще стане от раз. Може би за времето на самата процедура това е било добре, но сега след толкова много надежди се чувствам още по-зле. Опитвам да си намирам работа, но и това не помага. Както си работя изведнъж ме наляга голяма тъга и ми идва да заплача. Сигурно ако не бях правила кръвен тест нямаше сега да съм толкова разочарована, но пък сега знам, че има проблем и трябва да го намеря и опитам да го излекувам.
Трудно е, но трябва да продължа на пред и да продължавам да се боря.
Дано тази година донесе на всяка една от нас по едно малко сладко същество, което да дарим с голяма любов!
*
« Отговор #28 -: Януари 17, 2006, 12:54:16 pm »
Лили, недей да се скапваш! Още от самото начало за повечето момичета е ясно, че първото инвитро е нещо прекрасно и чудото може да стане "от раз", но много по-често успеха идва не тогава,когато ние сме си наумили...Животът продължава, нито много хубав, нито много лош...недей и да се самонавиваш и че непременно нещо ти има.Много често,ако самия ембрион не е бил съвсем читав организма сам го редуцира. Нали знаеш, има поверие, че за бременност се казва чак след третия месец. Приеми това,което ти се е случило като част от пътя към мечтата ти. Много добре те разбирам, виж ме и мен - от 19 супер ембриона, 2 бластоциста, дори не стигнах, заради хиперстимулацията, до трансфер. Скоро ще опитам със замразените. Но съм благодарна на господ, или каквото и да има там над нас..., че реагирам на лекарствата и имам данни нещата да се случат един ден.
Мисли повече за себе си, за човека до теб, не изпадай в маниакални състояния. Няма да казвам да си силна, опитай се да си спокойна и нормална :wink:  :wink: Ако прочетеш постингите на всички момичета, вече бременни от инвитро, всички пишат,че по-различното е било СПОКОЙСТВИЕТО. Гледай на нещата по по- естествен начин, щади се повече.Нещата се случват, но не когато ние ги напъваме, непрестанно мислим за тях и се натоварваме излишно. ЦЕЛУВКИ!
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
*
« Отговор #29 -: Януари 17, 2006, 14:03:20 pm »
Лили, много ми е мъчно за теб. Надявам се следващия път да се получи и да двойно възнаградена  :lol: . Кураж и успех занапред!

Р.S. При една и съща докторка сме, може да се уцелим в клиниката някой път  :D
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

« Отговор #30 -: Януари 17, 2006, 14:16:58 pm »
Ще се опитам да се стегна обещавам.
Грейс ха дано се уцелим. Аз като реша да ходя на преглед ще ти пусна бележка.
Ели знам, че спокойствието е важно. Аз уж бях спокойна, но .....
Както и да е.
Това всичко е минало вече. Наистина трябва да продължа напред.
Целувам Ви всички!