Здравейте момичета,
Зачетох се с интерес в тази тема и видях, че Евро ме е споменала и реших да се включа. При мен наистина ми трансферираха 2 ембриона, които в последствие се развиха в 4-плодна бременност и понеже бяха две двойки еднояйчни близнаци, ако се беше наложила редукция щеше да е на едната двойка, тъй като това което аз научих е, че неможеш да редуцираш само един ембрион ако близнаците са еднояйчни, но при мен всичко се разви от самосебе си и сега имам едно задраво ритащо бебче в корема. Тук в Канада също не връщат повече от 2 ембриона колкото и да ги молиш, изключение праваят жени които са над определена възраст и на тях могат да им върнат 3 например. Незнам обаче дали това е легализирано със закон. В моята клиника имаше случай в който от един върнат ембрион се развиха тризнаци.
Малко да се отклоня от темата ако ми позволите момичета и да ви разкажа, че тук дават едно шоу по телевизията на семейство което дълги години са имали проблеми със стерилитета и накрая жената забременява от инсеминация със близнаци и ражда две прекрасни момиченца, година или две по късно се връща отново в клиниката за трето детенце и отново забременява пак чрез инсеминация, но този път се оказва 6-плодна бременност, тя отказва редукция и някак си успява да ги износи всичките и ражда 3 момиченца и 3 момченца всичките здравички, разбира се ражда ги преждевременно, и сега дават щоу по телевизията показващо как минава всекидневния им живот, това е любимото ми шоу. Извинявам се за спама, но си мисля, че може да ви е интересно, какви неща могат да се случат.