0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
 Момичета ще ви помоля зя мнение за БТ в графиката ми понеже си мисля че този месец може би съм нямала овулация: нямах обичайните болки и чувствителност на гърдите а и си мисля че БТ трябваше да се покачи по рязко а не така плавно.
   Благодаря ви предварително  :grouphug2:
DSC00102
*
Re: Търся помощ за разчитане на графиката ми .
« Отговор #1 -: Март 06, 2008, 16:34:13 pm »
Според мен овулацията е била на 15-ти ден.
С какъв термометър мериш БТ и как?

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
« Отговор #2 -: Март 06, 2008, 19:10:47 pm »
С живачен, анално  :oops:
DSC00102
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #3 -: Март 06, 2008, 23:47:54 pm »
С живачен, анално  :oops:

Според мен не е имало О..просто от това което съм чела и което момичета са ми казвали тук в Зачатие..Т е ниска за да е имало О..то и зависи с каква Т си по принцип ..Но като се има предвид че имаш високи стойности на Т в началото малко графиката ти ми се струва нереална..не се сърди че си казвам мнението(то може и да е грешно)..по едни и също време ли мериш всеки ден Т.?

може и пък да е по късна от обикновено О..редовен ли ти е цикъла?
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #4 -: Март 07, 2008, 00:19:38 am »
Според мен, ову на 15 ден. :D
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #5 -: Март 07, 2008, 00:47:21 am »
  saraapl  благодаря ти за вниманието: меря БТ всяка сутрин с + - 15 минути разлика много ли зависи всяка минута  :ask: а по принцип усещам горе долу овуто ама този месец нямах никакви симптоми, до сега не ми се беше случвало  :balk_173:
 Благодаря и на всички които ми отделиха време...
DSC00102
*

saraapl

• 2009
« Отговор #6 -: Март 07, 2008, 22:17:08 pm »
  saraapl  благодаря ти за вниманието: меря БТ всяка сутрин с + - 15 минути разлика много ли зависи всяка минута  :ask: а по принцип усещам горе долу овуто ама този месец нямах никакви симптоми, до сега не ми се беше случвало  :balk_173:
 Благодаря и на всички които ми отделиха време...

Не е чак такъв проблем минутите..По важно е да се спазва правилото да не се става преси меренето на Т..явно спазваш правилата :):) И въпреки това нали знаеш че един или два пъти се случва да има ановулатаорни месеци :) спокойно миличка..може да е нещо моментно или пък О. да предсоти :) успех от мен

PP:И извинявай ако съм те обидила като ти казах че според мен си нямала О..  :oops: и ако греша :)
*

saraapl

• 2009
« Отговор #7 -: Март 07, 2008, 22:19:12 pm »
Valyoka защо не си сложиш графиката в подтемата "покажете си графиката"..не за друго ами ще могат и други момичета да ти помагат :) пусни една тема и там скъпа :)