0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
преглед на 3ден от цикъла
« -: Март 12, 2008, 18:06:51 pm »
привет момичета :)
д-р Владимиров ми каза да отида на 3 -4 ден от цикъла  за преглед
понеже пътувам от далечко и дълго-дали трабва да отида на гладно -дали ще се правят някакви кръвни  изследвания
и още -дойде ми вчера -11.02 късно следобяд -вчерашния ден ли броя за 1 ден на МЦ :balk_81: ви

*
Re: преглед на 3ден от цикъла
« Отговор #1 -: Март 12, 2008, 18:22:50 pm »
 Здравей, nimika, поздравления за избора на лекар!  Предполагам, че ще ти пусне за изследване хормони и за тях не е необходимо да са на гладно, а за първи ден на цикъла ти се брои вчерашния ден.
 Успех !!
*

nimika

• *
  • 3357
« Отговор #2 -: Март 12, 2008, 18:44:54 pm »
благодаря-аз като отида при д-ра така се шашкам и притеснявам че все забравям да питам разни такива неща на гладно или не  и т.н.

« Отговор #3 -: Март 13, 2008, 11:23:47 am »
привет момичета :)
д-р Владимиров ми каза да отида на 3 -4 ден от цикъла  за преглед
понеже пътувам от далечко и дълго-дали трабва да отида на гладно -дали ще се правят някакви кръвни  изследвания
и още -дойде ми вчера -11.02 късно следобяд -вчерашния ден ли броя за 1 ден на МЦ :balk_81: ви
ДА,броиш си деня в който ти е дошло нищо че е следобяд!
като се има впредвид,че може да ти пусне щитовидни хормони..за тях е задължително да си на гладно,да не си пила кафе и кофеинови напитки/даже май и шоколад не трябва да си яла/..
пускал ли ти е досега хормони?
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #4 -: Март 13, 2008, 11:27:35 am »
на мен като ми пускат хормони пак ме карат да ходя гладна и жадна.И когадо ми доиде след 18 4аса не ми го броят за първи ден
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
« Отговор #5 -: Март 13, 2008, 11:38:28 am »
на мен пък ми бяха обяснили,че понякога са необходими 12h,за да изтече първата кръв,затова дори да е следобяд си се брои за първи ден..единствено ако е през ноща към следващият..незнам,явно има различни мнениея! :?
обаче има някаква логика,защото като си меря БТ тя пада в дена на М.,но ми идва понякога следобяд или привечер,но нивата на хормоните са си се променили рязко още сутринта или по-рано даже,за да падне БТ..,затова аз си броя за първи ден този в който ми е дошло нормално/изключвам зацапванията разбира се :oops:/!
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
« Отговор #6 -: Март 13, 2008, 11:40:05 am »
И когадо ми доиде след 18 4аса не ми го броят за първи ден
И аз ходя при Владимиров, и лично той ми е казал  същото. Нимика доки най вероятно ще те прегледа.Ако досега не си пускала хормони най вероятно ще ти ги пусне.Успех!
*

nimika

• *
  • 3357
« Отговор #7 -: Март 13, 2008, 22:24:35 pm »
да ви благодаря  за отговорите
д-ра ми пусна хормони-само да излязат и ще ми ги коментирате :wink:
надявах се да каже да опитваме с бебеправенето ,но поради опасения  че предния път след лапароскопията много бързо направих нова  киста -сега 12,02 имам пак лапароскопия за  киста -каза да пия марвелон :(-така ми се искаше да започваме с опити  :(
даже мъжа ми казва -ама защо така
ама от вас си знам-слушам доктора какво е казал

*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #8 -: Март 13, 2008, 22:30:04 pm »
нимика а правена ли ти е снимка на трабите
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*

nimika

• *
  • 3357
« Отговор #9 -: Март 14, 2008, 09:34:19 am »
снимка на тръбите-не-но на 12,02 имам лапароскопия за отстраняване на киста -тръбите пропускат  контрастното в-во -това чета по оперативния протокол,така че за това мисля че не е нужно ,а и д-Р Владимиров не каза