0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Момичета,коментирайте графиката ми
« -: Април 03, 2008, 11:24:22 am »
Много странно че температурата ми вчера и днес е над 37. А М ми дойде на 01.04 и днес вече няма никой? Нали казват,че темп.трябва да падне или предния ден или в деня на М?
Re: Момичета,коментирайте графиката ми
« Отговор #1 -: Април 03, 2008, 11:36:30 am »
по-принцип така се смята,въпреки че аз имам месеци,в които БТ е падала на 3-4 ден от М ..
другият вариант е да си направиш един тест за бременност ако се съмняваш за цветна бременност..незнам какво друго да те посъветвам..ДАНО се включат и по-компетентни момомичета! :oops:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
« Отговор #2 -: Април 03, 2008, 11:56:32 am »
Направи тест,да ни зарадваш!
<a
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #3 -: Април 07, 2008, 11:54:26 am »
Правих днес тест Шуър чек взех отрицателен е. И днес температурата ми е 37. Странна работа
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #4 -: Април 07, 2008, 15:51:45 pm »
Според мен телесната ти температура по принцип си е по-висока, оттам и БТ. А ти всъщност къде мериш? Доколкото си спомням беше ми казала, че термометъра ти е нов, дигитален. Моя съвет е да вземеш най-най-обикновен живачен термометър и да сравниш показанията.
Много успех ти желая! :crossfingers:  :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17
Дано скоро късмета ти се усмихне и температурата ти остане дълго висока! :wink:
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #5 -: Април 07, 2008, 16:54:01 pm »
ооо миличка елма:-) Мерси за готиното пожелание. Меря в дупето как къде;-)))) Измерих и телесната вчера беше 36,3.Съвсем нормална температура ми се вижда. Абе незнам:-)  На теб цялото щастие на света
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #6 -: Април 08, 2008, 08:09:34 am »
Да не си болна?

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #7 -: Април 08, 2008, 09:49:48 am »
Ми не Денис, не съм.Мерих телесната 36,3 е. А тая сутрин пак базалната т. е 37. Може би си ми е такава по принцип по-висока.
*
« Отговор #8 -: Април 09, 2008, 10:49:12 am »
Разгледах ти графиките и видях, че БТ мериш от 1 месец. Така ли е или нещо не е на ред с календара ти? Кървенето 2 дена ли е по време на цикъл? Извинявай за въпросите, но аз по някога само по 2 дни "пробивам".
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #9 -: Април 09, 2008, 12:40:30 pm »
Мерси за отговорите момичета. Да от 1 м меря. Не ми е дълъг по принцип М по окло 4 дни ми е ,но чак 2 дена никога не ми е бил.
« Отговор #10 -: Април 09, 2008, 19:24:17 pm »
температурата ти гледам,че продължава да е висока..,ако си сигурна че не си болна и няма никакъв скрит възпалителен процес,заради който да я поддържаш..може би трябва да пуснеш и един кръвен тест щом уринните са "І",а най-добре се консултирай с док..все пак само два дни М щом по-принцип ти е 4 ..незнам притеснително си е!дано да е бременност и всичко да е наред!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #11 -: Април 10, 2008, 11:03:25 am »
Момичета мерси за предположенията:-)
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #12 -: Април 10, 2008, 14:13:04 pm »
Мила Денис какво ще кажеш за моята графика? Не е нормално да се задържи темратурата 37 градуса.Не съм болна ,мерих телесната 36,7 нормално.С дигитален меря но го купих съвсем скоро.Дали не тр.да изследвам прогестерон? Мерси
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #13 -: Април 11, 2008, 09:04:56 am »
По добре пусни кръвен тест - ЧХГ за да се види дали не е бременност.
Ако пуснеш Прогестерон и ако има киста /напр. лутеална/ от миналият МЦ - прогестерона ще е висок, но не от бременност и доста ще е обърка интерпретацията.

БТ може да е висока и от киста.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #14 -: Април 11, 2008, 10:01:01 am »
Денис, мн ти благодаря. Аз до сега не съм имала задържан фол. Е,никога не е късно де. Но не се ли пука тоя фоликул после от самосебе си? Или...какво става с него ако е задържан? Благодаря ти
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #15 -: Април 12, 2008, 15:49:06 pm »
Търпи обратно развитие  :D
Ако е задържан фоликул, ако е киста - зависи колко е голяма и каква е - по преценка на лекаря - може да се премахне медикаментозно или оперативно

Виж тук...
МЦ - Ендометриум