0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

chivas

Зацапване при бременност
« -: Февруари 01, 2008, 13:41:28 pm »
Знам, че е писано по темата но имам нужда от още потвърждения.
Още не са определили в коя седмица съм. Съмнения за 3-4та. Вчера се появи зацапване. Нямаше съпровождаща болка. Днес отново го има, слабо е но вече има малко по-червен цвят и имам усещане като за пред менструация. Знам, че не сте лекари но някой бил ли е в подобна ситуация. Лекарите ме побъркаха преди седмица със съмненията си за извънматочна. Накрая на 4Д видяха сакчето. Не искам пак да се повтори всичко. Затова преди да отида на лекар искам да изчакам. Все пак искам и вашето мнение. Благодаря предварително!
*
Re: Зацапване при бременност
« Отговор #1 -: Февруари 01, 2008, 14:11:12 pm »
Потърси непременно лекарска помощ. Специалист ще прецени, дали да изпише лекарства за задържане и обезболяване.
Няма нормално кървене по време на бременност!
Стискам палци всичко да е наред и след 9 месеца да прегърнеш своето Дете.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #2 -: Февруари 01, 2008, 15:33:03 pm »
Имах подобно зацапване. Лекарката ми не видя нищо притеснително, но като продължи ми изписа през  2 дози през 4 дни да бия Прегнил. Всичко се оправи мигновено. Нормални са тези неща, но трябва да  се действа внимателно! Безпроблемна бременност и прекрасно раждане ти пожелавам!
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
« Отговор #3 -: Февруари 01, 2008, 16:07:40 pm »
Проблемът е че съм в Казанлък в момента. Пътя до София е 3 часа. Не знам дали е подходящо да ме друса колата. А тук не им вярвам. Работят със стара техника. Говорих с моя лекар и каза да тръгвам към София. То е естествено, че ще го каже.
Сега се чудя дали да изчакам но това кърваво течение ме побърква. Имам чувство, че се увеличава и става все по-ярко. В момента е нещо като последен ден от менструация. Само цапа бельото. Не тече силно. Май просто ще трябва да пътувам. Благодаря ви за подкрепата момичета. Стискайте палци!
« Отговор #4 -: Февруари 03, 2008, 01:43:40 am »
Бях трета седмица, когато изведнъж (без болки и всякакви други симптоми) прокървих. От медицинско лице научих, че вероятно оплодената яйцеклетка се "загнездва" и е съвсем нормално да кървя. Но... кръвта беше ярка, аз чаках да спре от само себе си, след 2-3 дни стана кафеникава и доста намаля. Пътувах не малко. И накрая... лежах месец и половина за задържане в болниица (отделно у дома), а лекарите се чудеха как изобщо подобно отлепване е могло да се "оправи".
Не е шега работа, потърси лекарска помощ.
*
« Отговор #5 -: Февруари 03, 2008, 09:26:25 am »
Тръгвай към София незабавно! Все пак знам, че ако е кафеникаво течението не е страшно, опасното е ако е ярко чирвена.
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
« Отговор #6 -: Февруари 03, 2008, 20:34:58 pm »
Здравей chivas,
не искам да те тревожа, най-малко това ти трябва в момента. Знам че пиша два дни по-късно, но чак сега го видях. При мен беше същото и от чакане загубих детето си. Бях 6-та седмица. Побързай! Отиди на лекар дори и в Казанлък! Искренно се надявам всичко да е наред!
*

hameleon

• *
  • 27
  • Имам страхотен съпруг и едно прекрасно момченце.
« Отговор #7 -: Март 17, 2008, 15:50:50 pm »
Здравейте, аз съм в 3 месец и имам страшна кашлица ,пия сироп подходящ за бременни но днес забелязах че имам и леко зацапване,но нямам никакви болки и незнам какво да правя
*
« Отговор #8 -: Март 17, 2008, 18:19:19 pm »
Обади се на лекар, нищо че нямаш болки, не е добре да има зацапване и според мен може да полежиш малко!
Аз имах зацапване във втория месец и ми увеличиха утрогестана.
Но само лекар може да прецени.
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #9 -: Март 18, 2008, 23:12:27 pm »
Здравейте, аз съм в 3 месец и имам страшна кашлица ,пия сироп подходящ за бременни но днес забелязах че имам и леко зацапване,но нямам никакви болки и незнам какво да правя

Иди на лекар.
Поздрави и успех!
*

CatWoman.

• **
  • 63
  • Защото вярвам в Чудеса!!!
« Отговор #10 -: Март 19, 2008, 19:25:49 pm »
Веднага на лекар към София! Зацапвах пет дни, започна се 10 дни след закъснението и повече не повтори. Завърши с операция и отстраняване на тръбата във втория месец - извънматочна бременност.