0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Във сайта са публикувани само 11 клиники,които работят по програмата на НЗОК за инвитро.Клиниката на д-р Стаменов не я видях там.Работи ли тя с програмата?
There's no way to happiness,
Happiness is the way!

*
Кои клиники работят по програмата на НЗОК за инвитро
« Отговор #1 -: Януари 11, 2006, 19:57:01 pm »
Това са клиниките за програмата през 2005 г. Клиниката на д-р Стаменов я откриха много скоро и затова я няма. Предполагаме, че в програмата за 2006 ще фигурира. Като влезе в сила тазгодишната програма ще видим.
« Отговор #2 -: Януари 11, 2006, 20:04:54 pm »
Благодаря,Сигнус! Аз съм се разбързала,защото казаха,че бройките свършват рано и имало значение кога подаваш документите..Утре отивам да се записвам.Всъщност след 100 годишно чудене и лутане май стигнах до извода,че няма значение къде и при кой..Тъй като и лекарите казват-Божа работа :?
Happiness is the way!

« Отговор #3 -: Януари 11, 2006, 21:31:54 pm »
Щом така смяташ.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #4 -: Януари 11, 2006, 23:42:17 pm »
Как да няма значение?  8O Важно е къде ще направиш инвитрото - да не го ударят на търговия както стана с една моя приятелка в клиниката на Табакова!
Клиниката на д-р Стаменов също работи със здравната каса, точно той направи така, че сега да съм бременна! Страхотен човек е, веднага си го обикваш. Да не става реклама, пък и реклама да е, заслуйава си, много мило отношение от страна на целия екип!  :balk_47:  :balk_602:
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #5 -: Януари 12, 2006, 12:44:41 pm »
Цитат на: Pupsik
Как да няма значение?  8O Важно е къде ще направиш инвитрото - да не го ударят на търговия както стана с една моя приятелка в клиниката на Табакова!

Опа и при мен така стана в клиниката на Табакова, че и отношението на пресонала е едно нямам думи.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

Anonymous

« Отговор #6 -: Януари 13, 2006, 22:15:26 pm »
Благодаря ви момичета!Записах се вече..За мен наистина няма значение,тъй като еднакво се гипсирам от всички видове лекари и клиники...Ходих при д-р Владимиров. Успех на всички!
*

Anonymous

« Отговор #7 -: Януари 14, 2006, 14:17:54 pm »
Какво значи записах се? Почна ли се вече подаването на документи за програмата за 2006?
*
« Отговор #8 -: Януари 15, 2006, 15:04:27 pm »
Наистина какво значи записах се? Доколкото знам, още не се приемат документи. Моля пиши!
« Отговор #9 -: Януари 19, 2006, 21:49:17 pm »
В смисъл избрах клиниката и отидох да говоря с лекаря...Не са започнали приема на документи,доколкото и аз разбрах..Колко ли бюрократщина ще има...Кажете ако и вие научите нещо
Happiness is the way!

*
« Отговор #10 -: Януари 19, 2006, 22:37:56 pm »
Благодаря, че уточни тео, че ме хвърли в музика. Бюрократщина е доколкото знам докато подадеш документи, а после... чакане.
Някой знае ли как ще се разбере кога са започнали да приемат документи? Лично ли се подават, или от центровете?
Благодаря предварително за отговорите!
« Отговор #11 -: Януари 20, 2006, 13:01:37 pm »
Лекарят каза да сме готови с каквото трябва за там..И като почнат да приемат,той ще ми каже...Аз имам да правя хормони към края на месеца и чакаме в готовност...Дано и тук публикуват програмата навреме-както са направили миналата година
Happiness is the way!

*
« Отговор #12 -: Януари 20, 2006, 19:21:10 pm »
Новини от сайта на д-р Стаменов:

Скъпи приятели,

Имаме удоволствието да ви информираме, че най-късно от края на идната седмица (30 януари 2006 г.) започва приемането на документи за кандидатстване по Програмата на Националната здравноосигурителна каса /НЗОК/ за отпускане на безплатни лекарства за извършване на Ин витро оплождане. ...
целият текст>>
*
« Отговор #13 -: Януари 20, 2006, 19:25:16 pm »
Браво Сигнусче!
Благодаря за информацията!
*
« Отговор #14 -: Януари 20, 2006, 19:33:19 pm »
Току що говорих с него по телефона, програма 100% ще има, излязло е, но още не е оповестено официално. Най-вероятната дата, когато ще излезе официално е там някъде - до 01.02 най-късно. Доколкото разбрах няма да има големи промени в сравнение с миналата година, допълнително се разбрахме да ни пише като има по-нова информация.
За мен лично това са много добри новини!!!  :D
*
« Отговор #15 -: Януари 20, 2006, 22:42:58 pm »
Бравос!!!!! :lol:  :lol:  :lol:
*
« Отговор #16 -: Януари 21, 2006, 10:10:04 am »
Прекрасна новина.Благодаря, Cygnus  :balk_21:
« Отговор #17 -: Януари 21, 2006, 15:55:13 pm »
Благодаря,Сигнус! И успех на всички!