0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Как реагирахте на стимулацията?
« -: Март 25, 2008, 19:38:46 pm »
Здравейте.
В момента съм в началото на лека стимулация,но наблюдавам някои реакции на организма ми които ме плашат.Не знам дали е индивидуално или има и други като мен.Не искам да си "обменяме диагнози", а просто да споделим как сте понесла стимулацията и имали ли сте странични ефекти,ако ги е имало?Колкото и странно да звучи,на нас "новаците" в тази област ни олеква след като разберем,че не сме единственните и по-лесно понасяме стреса.
 Аз например съм на 100 UI Gonal F i 1 ml дифелерин.
Днес ми е 4ти ден по тази схема.Но това което ме притеснява,че от вторият ден започнах да подпухвам ,увеличи ми се "газоотделянето",а вчера и днес имам целодневно изтръпване на лявото бедро и на самата подбедрица отзад(някои я наричат "жаба").Пуснах си урина за изследвания,но според доктора там нямам показател,който да всява смут или да предизвика подобна реакция....
Не знам това като нормална странична реакция ли да го броя?....
« Последна редакция: Март 25, 2008, 19:46:57 pm от iliyanas »
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: Как реагирахте на стимулацията?
« Отговор #1 -: Март 25, 2008, 19:48:25 pm »
Ехо, Ляне привет!
На добър час!

Това което си забелязала е признак на хиперсензитивност, няма такъв страничен ефект. Спокойно. Дозичката ти наистина е деликатна и ще се радвам да реагираш, така както лекаря ти очаква!

Пожелавам ти късмет и го карай по "изи", знам че е трудно, но опитай с любими занимания! :goodluck:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com