0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Инсеминация в Майчин дом Варна
« -: Март 23, 2008, 13:02:00 pm »
Здравейте момичета.Има ли някой който е правил инсе  при д-р Сариев Варна?Моля ако има такива момичета нека се включат.Благодаря Ви предварително.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Re: Инсеминация в Майчин дом Варна
« Отговор #1 -: Март 25, 2008, 19:04:51 pm »
Здравейте,използвам темата да питам за Капка Атанасова от Майчин дом.Ние от една год.сме спрели да ходим по лекари,понеже малко се разочаровахме и си останахме на финала без диагноза.По съвет на лекаря малко си починахме,и понеже бебето така и не дойде сега отново решихме да започнем,като смятаме да тръгнем от начало с изследвания,спермограми и т.н.,като надяваме се да стане по естествен начин,но ако разбира се се наложи ще пробваме инсеминация или каквото е нужно.Май се поувлякох,но въпроса ми беше конкретно за тази лекарка,понеже към нея ни насочиха наши познати,на които е помогнала,но искам и още мнения,няма да са ми излишни.Благодаря предварително.
« Последна редакция: Март 25, 2008, 19:07:02 pm от marina75 »

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
Re: Инсеминация в Майчин дом Варна
« Отговор #2 -: Март 27, 2008, 15:14:34 pm »
Не съм чувала Капка Атанасова да работи в областта на стерилитета. От познати знам, че е добър гинеколог и сащо така я предпочитат при следена на бременност.
По-добре потърси специалист от клиника по стерилитет. Във Варна има тако в АГ болницата и Майчин дом.Успех!