0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

а сега накъде
« -: Март 05, 2009, 15:20:26 pm »
Здравейте имам нужда от подкрепа , за да продължа на пред.Имам мисед аборт,след 1 год отново съм бремена и вчера пак започнаха проблемите.В 8 ма гест седмица съм плода отговаря  исе развива има и сърд тонаве ,но и нещо долепено до него.Лекарят ми каза ,че или е проблем с плацентата или полип,но за пръв пъг вижда такова нещо и според него може да се наложи да прекъснем бременоста.Направо ще се гръмна, в събота си записах час пи д-р Мазнейкова, но толкова съм се отчаяла,че не очаквам добри новини.Въпросният лекар е д-р Гунев и доколкото съм запозната е добър специалист така че май пак ще се реве.
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Re: а сега накъде
« Отговор #1 -: Март 05, 2009, 15:55:37 pm »
Съжалявам за това което ти се случва,но все пак изчакай и второто мнение дано страха ти е напразно и всичко си е наред  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.Ако все пак се стигне до прекъсване на бременоста знам че ще ти е трудно но когато се съвземеш трябва да продължиш напред и да не се отказваш.Аз самата имам три неуспешни бремености като след първата си имам живо и здраво дете.желая ти от сърце скоро да гушнеш твоето слънчице  :balk_21: :bighug:
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #2 -: Март 05, 2009, 17:52:55 pm »
Мила, Много, много стискам палци това което се вижда да е наседнала стара кръв и да се разтика сама и да не се налага най-лошото, затова търси второ и дори трето мнение и горе главата не се отчайвай!  :bighug:
« Отговор #3 -: Март 08, 2009, 17:20:44 pm »
Стискам ти палци всичко да е наред!!!