0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

върпосче (тест за бременност)
« -: Май 15, 2008, 15:08:55 pm »
възможно ли е уринене тест да е отрицателен при бременност
« Последна редакция: Май 15, 2008, 16:41:11 pm от Мели »
Re: върпосче
« Отговор #1 -: Май 15, 2008, 15:14:23 pm »
В много рядки случаи, но да, възможно е. Ако искаш направи друг тест, като следваш стриктно инструкциите му, на които не винаги обръщаме внимание. Можеш също да помолиш АГто ти да ти направи кръвен тест.
« Отговор #2 -: Май 15, 2008, 15:31:31 pm »
благодаря за бързия отг.чувала съм за такива случаи но все се мисля че на мене не могат да ми се случат такива неща.утре отивам на доки
« Отговор #3 -: Май 15, 2008, 16:12:08 pm »
Разбира се ,че е възможно .Особенно ако си го направила пък и много рано .Най-добре направи кръвен тест.Успех !
« Отговор #4 -: Май 15, 2008, 23:39:33 pm »
благодаря за бързия отг.чувала съм за такива случаи но все се мисля че на мене не могат да ми се случат такива неща.утре отивам на доки

:balk_48:
Re: върпосче (тест за бременност)
« Отговор #5 -: Май 15, 2008, 23:42:46 pm »
благодаря на мсички.ммного сте мили.тестага направих на 2 дена закъснение.Днес е 5 ден,но не смея да си направя тест и реши да отида на док.Дано е станало чудато  :youwoman:Дори да не е станало не мисля да се отказвам.Успех на всички и скорошни :bfp: :bori_007: :bori_002: :bori_010:
« Отговор #6 -: Май 15, 2008, 23:52:56 pm »
благодаря на мсички.ммного сте мили.тестага направих на 2 дена закъснение.Днес е 5 ден,но не смея да си направя тест и реши да отида на док.Дано е станало чудато  :youwoman:Дори да не е станало не мисля да се отказвам.Успех на всички и скорошни :bfp: :bori_007: :bori_002: :bori_010:

Стискаме палци! Пиши какъв е резултата!
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #7 -: Май 16, 2008, 13:28:11 pm »
Айде дано да не ти дойде в близките 9месеца :), стискаме палци. Само съветче, ако ходиш при док да направиш кръвен тест, за УЗ още е много раничко,за да види още каквото и да било.
Стискам палци, и да кажеш какво става :)
« Отговор #8 -: Май 16, 2008, 13:43:44 pm »
Тази сутрин се събудих с доста ПМС и реших да изчакам още 3-4 дена.Сигурно греша,но не искам отново да се разочаровам.Болката не е толкова голяма ако си го знам само аз.И на вас ще кажа,но вие сте друго.Когато ви чета се успокоявам и приемам някак по-леко нещаща.Радвам се че ви има
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #9 -: Май 16, 2008, 16:40:46 pm »
Мила така е най добре да изчакаш, аз започнах преди една седмица с тестовете още не ми беше закъсняла та 1 тест беше отрицателен, след 4 дни пак така, след още няколко дни в деня когато трябваше да ми дойде правих тест и имаше много, ама много бледа втора черта, на другата сутрин пак правих тест и пак имаше много,почти невидима втора черта. Реших да поизчакам повече за друг тест защото може LH да ми е бело по слабо и се надявам когато направя теста да е :bfp: но относно твоите симптоми и при мен ги има но след 5 ден на закъснение спокойно можеш да направиш едно тестче, за твое успокоение.