0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Как да се свържа с център "Надежда"?
« Отговор #40 -: Март 02, 2008, 14:20:53 pm »
Изненадващо , но тази седмица трябваше да си запиша час и се свързах от първия път/ е, звънях в часовете от графика за записване обявен на сайта им/. Друг е въпроса, че момичето, което отговаря на телефона е ново и много неориентирано.
« Отговор #41 -: Март 02, 2008, 17:55:30 pm »
Момичета, имате ли представа дали днес някой ще вдигне телефона в клиниката или направо да звъня чак във вторник да си записвам час :?
Цял ден звъня и се опитвам да си запиша час, но никой не  вдига телефина  :(
Rozovelka, а ти успя ли да си запишеш час за д-ра.
« Отговор #42 -: Март 02, 2008, 17:59:13 pm »
Не, Цветенце, не успях да си запиша час!
Все пак се свързах, но ми казаха да се обадя във вторник, че сега не записвали :(
Явно ще чакаме!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #43 -: Март 21, 2008, 11:36:47 am »
Момичета, а как се свързвате с доктор Стаменов...телефона му е или изключен, или не отговаря?
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #44 -: Март 21, 2008, 11:41:38 am »
Ами с доста търпение и упорство!!! Знаем всички, че той е доста зает!!! Може да пробваш и с СМС, а той като е свободен ще го прочете!!! Успех!!!
« Последна редакция: Март 21, 2008, 12:15:30 pm от kiara »

« Отговор #45 -: Март 21, 2008, 13:08:06 pm »
Мерси Киара, може да пробвам със смс, пък дано успея :)
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #46 -: Март 21, 2008, 13:20:22 pm »
Късмет, аз съм пробвала така!!!

*

lawyer

« Отговор #47 -: Април 04, 2008, 11:12:06 am »
И ние посещаваме "Надежда", и ние имахме проблеми със свързването по телефона.
Имат още един номер: 965 57 42 - след настоятелно звънене си записахме час за спермограма. Успех! :bighug:
« Отговор #48 -: Април 04, 2008, 13:01:24 pm »
lawyer за какъв интервал от време върви записването за спермограма и това изследване по своя инициатива ли го правиш или след специално назначаване от доктора? Т.к. и аз имам час, но дали да запиша и съпруга си все още се чудя или след като се видим с док.??? Ние имам една СГ от преди 3 месеца, но не е от тази клиника и не е разширена.
*

lawyer

« Отговор #49 -: Април 04, 2008, 14:22:04 pm »
В конкретния случай се обадих в четвъртък и ни записаха за събота след обяд с компромис, защото въздържанието минаваше петия ден и се примолих. Затова, за по-сигурно звъни още от първия ден въздържание, че да сте в срок. Моят гинеколог ни изпрати за спермограма, не сме точно по самоинициатива, решили сме да слушаме доктора и правим каквото каже. Но, самоинициативата за спермограма не нещо лошо или неправилно, напротив, нека да си направи твоя човек, така ще се знае и усилита за бебче ще се съсредоточат в правилна посока.
Успех, миличка!
« Последна редакция: Април 04, 2008, 14:25:30 pm от lawyer »
« Отговор #50 -: Април 04, 2008, 14:27:06 pm »
lawyer благодаря за отговора. Наистина да не избързвам и да си изчакаме консултацията пък тогава каквото каже доктора.