Имам свободен половин час и се замислих....
Ето защо не е хубаво човек да стои без работа!
Та на въпроса:
Миналата година, след много тежка криза, за първи път му беше, мъжа ми го приеха във ВМА. Кризата се състоеше в много силна болка в кръста, която премина към седалището и накрая към крака. Тоя ад продължи 20 дена, не отиде на лекар веднага, защото бяхме на море. В София го приеха веднага и след скенер, откриха 3 прелестни, тлъсти дискови хернии по цялото протежение на гръбнака. в смисъл - една над опашката и две по-нагоре.
Доктор №1 - каза, че не хубаво да се оперира , докато може да трае, защото риска при операцията бил доста висок - в смисълможел да остане инвалид.
Доктор № 2 - каза, че препоръчва веднага операция, защото при мъжете, дисковите хернии оказвали изключително лошо влияние на пикочнополовоотделителната система (незнам дали се пише слято) и можело да се стигне до импотентност (тука мъжът ми припадна
).
Доктор №3 - тип светило ще се срещнем с него в края на февруари и ще видим той какво ще каже НО!!!
Междувременно седя си аз и се питам, щом пък толкова влияели тез дискови хернии на половата система, дали пък тая бавна подвижност на сперматозоидите (при него нормокинетичните са 18 %, количеството си е екстра) може да се дължи на това.
Сигурно голяма глупост питам, ама все пак........