0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

D-r Kir4eva ot Plovdiv ???
« -: Януари 23, 2006, 23:22:46 pm »
Моми4ета,

Моля вси4ки които са били при въпросната д-р Кир4ева да споделят опит било тои добар или ло6.Информацията за нея по саитовете е много оскъдна.Аз ли4но вярвам 4е в някои слу4аи билките могат да помогнат.Знаем 4е много от лекарствата имат съставки на билкова основа.
Благодаря предварително на тези които се вклю4ат в темата.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #1 -: Януари 23, 2006, 23:25:31 pm »
Не си губи времето, парите и надеждите с нея.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #2 -: Януари 23, 2006, 23:34:55 pm »
Цитат на: Meli
Не си губи времето, парите и надеждите с нея.

на това му се вика лекарско предписание :balk_47:  
« Отговор #3 -: Януари 24, 2006, 00:11:10 am »
такива неясни отвари не са за предпочитане.
« Отговор #4 -: Януари 24, 2006, 01:16:44 am »
Цитат на: tochica
такива неясни отвари не са за предпочитанел

:lol:
« Отговор #5 -: Януари 24, 2006, 12:44:54 pm »
:) Аз сега и пия билките, още впечатления нямам...
 Като диагностик добре се справи, но като лечение ще видим :)
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #6 -: Януари 24, 2006, 12:49:12 pm »
Цитат на: vivita
Като диагностик добре се справи, но като лечение ще видим :)

Глупости, каква диагноза е да ти светят с фенерче в очите?

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #7 -: Януари 24, 2006, 14:19:08 pm »
Не знам каква диагноза е и кое е глупости, но потвърди диагнозата на лекарите.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #8 -: Януари 24, 2006, 14:21:03 pm »
Това е евтин трик (и елементарна статистика), който при тебе е сработил, при останалите 50% - не. Но продължава да е глупост и шарлатанство, а не диагностика.

Димитър Кудоглу
*
« Отговор #9 -: Януари 24, 2006, 14:21:43 pm »
аз също си мисля, че билките при нас допринесоха за оправянето на спермограмата.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #10 -: Януари 24, 2006, 14:23:29 pm »
Аз пък си мисля, че освен билките при вас е оказало влияние и тестостероновото лечение.  :)

Димитър Кудоглу
*
« Отговор #11 -: Януари 24, 2006, 14:36:43 pm »
споделям личен опит - пих билки 6 месеца, без никакъв резултат - а според нейните думи трябваше да забременея 1000%. Снаха ми е още по-малко бременна - е при нея не беше 1000% сигурна, малко по-малко  :evil:
А, за мизерията в къщата да не говорим, нито пък за "Японското чудо на техниката", с което след няколко процедури и сме готови, което се оказа обикновен стол за масажи, разпространен в добрите салони за красота, спа центрове и подобни...но според нейните думи - единственият в България и бил дрение от Японското посолство за лечение на стерилитет
Абе, чак се ядосвам на себе си като се сетя :evil:
*
« Отговор #12 -: Януари 24, 2006, 14:37:59 pm »
ходила съм при нея и.... никаква диагностига, а за отварата - ужас, в едни 3 литрови бутилки неква мътна течност, която трябва да държиш замръзена.Обаче аз такива незнайни неща не пия и така и непробвах.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #13 -: Януари 24, 2006, 16:17:04 pm »
Загуба на време и пари.
И напразни надежди също.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #14 -: Януари 24, 2006, 18:43:32 pm »
И ние минахме от там- еми само веднъж, не сме продължили, няма и да отидем повече.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

doroty

« Отговор #15 -: Януари 24, 2006, 18:51:14 pm »
Аз също минах през нея и споделям мнението-шарлатанка.Нейното мнение беше,че проблема е в мен,а се оказахаме с доказан мъжки фактор.Възмутена сам как може да има такива хора като нея,подиграващи се с човешката болка.Съвета ми към всички момичета които се лутатт все още в неизвестното-доверете се на съветите на лекарите.
« Отговор #16 -: Януари 24, 2006, 23:25:06 pm »
Миличка не се връзвай на тия глупости.Аз ходих при нея миналата зима гледа ми с фенерче в очите и каза какви ли не проблеми за здравето ми.(АБСОЛЮТНА ШАРЛАТАНКА)
Даде ми да пия от големия казан с билка и ме изпрати на другия край на Пловдив на масаж(сядаш на един масажиращ стол и той започва да се движи)естественно за пари.Както и да е 8 дни след като започнах да пия билката (незнам дали е от нея,но знам че действа на хормоните)стана аномалия с месечния ми цикъл,който по принцип няма грешка.МОЛЯ ТЕ не се лъжи.Аз веднага след този случай изхвърлих и билка и всичко.Силно вярвам в билките,но Кирчева за мен е шарлатанка.Чувала съм че от билката забременявали.....според мен по скоро си внушават,вярват че ще стане и то наистина става.ВЯРАТА също е голяма работа.Успех
« Отговор #17 -: Януари 25, 2006, 10:34:40 am »
Цитат на: Meli
Това е евтин трик (и елементарна статистика), който при тебе е сработил, при останалите 50% - не. Но продължава да е глупост и шарлатанство, а не диагностика.

Толкова е права че....ще се убедиш сама и аз гълтах тези л...на (извинявам се за израза)после всичко отиде в мивката билките от америка-ха ха каква глупост само
*
Re: D-r Kir4eva ot Plovdiv ???
« Отговор #18 -: Януари 25, 2006, 13:29:33 pm »
Преди време в дира се обсъждаше доста тази тема. Търсенето там не работи и няма как да я открия, но половината момичета които бяха писали, че са ходили при д-р Кирчева бяха с почти една и съща диагноза поставена от нея. Явно като види млада жена и предполага, че иска дете. Учудих се на колко момичета беше казала същото което беше казала и на мен. А защо не видя че съм с една тръба, защо не видя че имам сраствания, а каза "Спокойно, бебе ще има". Не виждам как щеше да стане това бебе ако не бях направила лапароскопия.
Общо взето не беше това което очаквах, а и тези билки как само ги пресипваха от туба в туба.  8O