Здравейте всички! Чета ви от известно време насам и намирам сайта за изключително полезен и образоващ. Връщам тази тема като изчетох предварително мненията, и незнам дали съм точно за нея, но си мисля че може да има връзка. И така правим опити за бебче от 2 години. От началото на януари обаче отказах цигарите поради повишението на цените. На 10.01.2006 год. имахме полов контакт със съпругами един ден след датата на овулация. Цикъла ми трябваше да да се появи на 24.01.2006 но все още няма такъв. Изкам да уточня че той е много редовен, никога не ми закъснява или избързва и мога да го предвидя с такава точност че да знам педиобяд, след обяд или през ноща ще се появи. Има седемдневно закъснение и от тази сутрин отрицателен тест. Възможно ли е все пак това закъснение да е от отказването на цигарите? И преди години съм ги отказвала ала не съм имала проблеми с цикъла беше си редовен. Имала съм и предишни бременности за съжаление с фатален край и винаги на 7 ден от закъснението се появява бледа втора черта. Сега обаче нямам и признаци на бременност. Благодаря на всички които ще ми отговорят. Моля посъветвайте ме какво да правя, има ли надежда, или може да усложнение при бременност, като извънматочна бременност (вече имам една такава), или е просто шок на организма от отказването на цигарите?