0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Утрогестан 100?
« -: Май 16, 2008, 11:00:34 am »
Здравейте, момичета! Искам да попитам нещо за Утрогестан 100. Беше ми предписан след ин витро-то за задържане (3 неуспешни ин витро и 2 неуспешни инсеминации). Понеже имам разпад на жълтото тяло, въпросът ми е мога ли да си го поставям вагинално без да имам стимулация? В опаковката, която ми е останала, а искам да употребя все пак, липсва листовката, а в нета не мога да намеря информация.
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Re: Утрогестан 100?
« Отговор #1 -: Май 16, 2008, 11:26:12 am »
Здравей, аз правих миналата седмица инсеминация и три дена след това го пих 3х2, а сега го приемам - вагинално пак 3х2. Така правих и след първата инсеминация. Знам, че не трябва да се спира, докато теста не покаже "-". А ако е "+" продължава да се приема.
Всъщност ти сега сама ли си решила да го приемеш? Защото, ако ти е предписан, твоя лекар знае най-добре как и по колко да го приемаш. На своя глава не прави нищо.
« Отговор #2 -: Май 16, 2008, 11:33:58 am »
Здравей, аз правих миналата седмица инсеминация и три дена след това го пих 3х2, а сега го приемам - вагинално пак 3х2. Така правих и след първата инсеминация. Знам, че не трябва да се спира, докато теста не покаже "-". А ако е "+" продължава да се приема.
Всъщност ти сега сама ли си решила да го приемеш? Защото, ако ти е предписан, твоя лекар знае най-добре как и по колко да го приемаш. На своя глава не прави нищо.

Благодаря ти много за информацията. Ще се посъветвам с лекар.
« Отговор #3 -: Май 16, 2008, 14:12:16 pm »
« Отговор #4 -: Май 17, 2008, 10:21:47 am »
Няма проблем да се слага без да е правена стимулация, но повече от задължително е да се започне след овулация (т.е. трябва да си съвсем наясно кога е ову). И разбира се, да ти е препоръчано от лекар.
Благодаря ти, Бени!