0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Преди 4г.направих аборт на 22г.с.беше ужасяващо,и сега преди 5месеца,когато разбрах че сам бременна,бях стресирана да не го загубя,постоянно се оплаквах на съпруга ми че ще го загубя и т.н.Бях вманиачена в това,мислех само да не го загубя,ще го загубя,в продължение на една седмица след като разбрах че сам бременна,и точно след тази седмица го загубих.Възможно ли е толкова много да съм се вманиачила та да съм предизвикала аборт?
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Възможно ли е от стес да направиш аборт
« Отговор #1 -: Юни 22, 2008, 14:07:18 pm »
според мен, не е това причината.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #2 -: Юни 22, 2008, 20:51:58 pm »
Не се измъчвай с подобни мисли. Направи си нужните изследвания и дано никога не се случват такива неща.  :(
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #3 -: Юни 23, 2008, 00:04:57 am »
много съжалявам за случилото се!
 Не мисля,че причината е стреса.Аз имам аборт в 9-та седмица,после аборт в 20-та и третата бременност бях в непрекъснат стрес през цялото време.Сега обаче се радвам на едно малко слънчице!
 Повелавам и на теб съвсем скоро,да имаш такова малко съкровище!
 За изследванията-момичетата са прави-направи ги и може и да разбереш евентуално истинската причина за загубите.
<br />
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #4 -: Юни 23, 2008, 05:19:00 am »
Много съжалявам,мила,но не си ти виновна!Не можеш да го предизвикаш с мисли!Всяка бременна се тревожи.нали това си е най-големия ни страх,ще се роди ли или...
Изследвай се!
« Отговор #5 -: Юни 23, 2008, 15:44:27 pm »
Жижея в Испания,от една година ми водят какви ли не иследвания,било то за тръбичките да не са запушени,защото след първия аборт 3г.не можех да забременея но ми казаха че ми няма нищо исписаха ми противозачатъчните и след два месеца забременях но пак го загубих на 6г.с.сега ми взеха пълни исл.на кръвта,хематологични други 4епр.ги сложиха в лед,но трябва да чакам 1,1/2мес.за резултатите,веднага щом разбера ще ви информирам,но се притеснявам много ако излезе че няма нищо,защото преди това ми иследваха пак кръвта и не ми казаха че има нещо