0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Изпотяване след трансвер?
« -: Май 31, 2008, 13:57:42 pm »
Здравейте момичета,
 Неуспешно е и второто ми ИКСИ.При първото поне имах + тест за кратко,а сега
с вливания и фраксипирин-нищо.Проблемът е,че сме с много лоша спермограма и няма
достатъчно сперматозоиди ,за да се направи СДИ теста,а аз съм със завишени НК клетки и трябва да гадаем на какво се дължи неуспеха-на НК клетките или на ДНК фрегментацията.Иначе всичко мина много гладко -с 15гонала+6менопура за седем дни
имах 5 зрели яйцеклетки,трансверираха ми 4ембриона-3отлични и един не много добър.
Няколко дни след трансвера започнах да се изпотявам вечер,има ли някаква връзка с хормоните това изпотяване или е някакъв проблем? При вас имаше ли подобен проблем
след трансвера?
Успех на всички!
Re: Изпотяване след трансвер?
« Отговор #1 -: Май 31, 2008, 14:07:42 pm »
parola88 аз съм 12-ти ден след ЕТ и аз забелязах, че от няколко /3-4/ вечери всяка нощ се изпотявам, ама яко, чак ставам да си сменям нощниците. Не знам на какво се дължи, аз го отдадох на топлото време, ама знам ли, може и от хормоните да е...
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #2 -: Май 31, 2008, 14:10:22 pm »
Изпотяването е еднo от сраничните действия на блокажа - (Декапептил и др.). И аз съм имала. Почти всички противопоказания на веднъж последният път. Беше ужасно. Продължи около 3-3,5 месеца. :?
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #3 -: Май 31, 2008, 17:41:52 pm »
parola88, след всички трансфери които съм имала съм имала обилно нощто изпотяване. Дори при първите два бях по къс протокол и потенето беше по-обилно, от опита с диферилин. И аз разследвах много, на дълго и на широко на какво може да се дължи, в крайна сметка категоричен отговор не намерих, но най-вероятно е на хормонална основа /не изключвам и на нервна почва/. В тази тема споделях проблемите си с потенето.
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=10761.msg222569#msg222569

Съжалявам за поредния ви неуспех.
Вярвам че един ден ще бъдете щастливи!  :hug2:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #4 -: Май 31, 2008, 17:46:07 pm »
Изпотяването е еднo от сраничните действия на блокажа - (Декапептил и др.). И аз съм имала. Почти всички противопоказания на веднъж последният път. Беше ужасно. Продължи около 3-3,5 месеца. :?
И аз като Осиана, заедно с главоболието.
Декапептила е виновен, поне до този извод стигнах.
Отделно и останалите лекарства си дават своето.
« Последна редакция: Май 31, 2008, 17:48:14 pm от Black_rose »
« Отговор #5 -: Юни 01, 2008, 08:24:26 am »
Благодаря момичета за споделените мнения,
Снежка ,дано да ни зарадваш с добра новина.
Евро,и аз бях по къс протокол и доста вдигнах естрадиола и при двата опита,а имам и мастопатия,която май е свързана с високите естрогени.
Днес е 17ден от трансвера и още не ми е дошла същинската менстроация,имам пулсации в матката,това пък за първи път ми се случва.Тестовете са отрицателни,нищо не ме боли имам само зацапвания и се чувствам сякаш ми е дошло и ми е свършило.Започнах да се притеснявам!
Дано денят, в който всички ще бъдем щастливи да е по-скоро!

« Отговор #6 -: Юни 01, 2008, 08:38:44 am »
И при мен имаше и оше има изпотявания. Дори първият път беше много силно изразено. И двата пъти съм била с Диферилин. Не зная дали на него се дължи.

17 ден не  е ли време за тест?
Късмет
« Отговор #7 -: Юни 01, 2008, 09:49:09 am »
Теди,кръвен тест пуснах на 14-ти ден от трансвера и беше 0,425 и уринните са отрицателни.
« Отговор #8 -: Юни 01, 2008, 10:07:03 am »
Съжалявам. Прекрасно зная каво ти е. Снощи вече прокървих и това сложи окончателно край на втория опит.
« Отговор #9 -: Юни 01, 2008, 10:51:02 am »
Съжалявам Теди,ще успеем следващия път!
Мислиш ли да ходиш на преглед?
При първото ИКСИ,въпреки +тестовете ми дойде нормално,а сега кървенето е слабо и много тъмно,може да се каже,че не  е кръв.Трябва ли да се притеснявам според теб?
Желая ти бързо възстановяване!
« Отговор #10 -: Юни 01, 2008, 11:11:06 am »
Имам записан час за 30 юни, но може и по-рано да се наложи да ида, защото кървенето нощес намаля и сега е отново кафеникаво зацапване.