0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
ЗДРАВНА КАСА -В ОЧАКВАНЕ
« -: Май 29, 2008, 16:57:07 pm »
 :bellydance:Здравейте момичета.Някой подавал ли е документи за ин витро през април ?Вече е втори месец а никакъв отговор.Това чакане ме изнервя.
*
Re: ЗДРАВНА КАСА -В ОЧАКВАНЕ
« Отговор #1 -: Май 29, 2008, 19:25:14 pm »
Мила аз моите док .ги бях подала на 24.02 и едва оня ден ми се обадиха - това са цели 3 месеца .Имай търпение не се притеснявай ще те одобрат :crossfingers:
Може би се притесняваш като мен ,че лятото не се правят такива процедури и ще трябва да чакаме до септември.
*
« Отговор #2 -: Май 31, 2008, 11:13:18 am »
Да притесненията са ми и от такова естество,но за къде бързаме.Каквото е писано ще стане .А ние трябва да сме спокойни и усмихнати. :balk_177:приятно лято и желая най много късмет
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #3 -: Май 31, 2008, 11:19:54 am »
Момичета,използвам темата да задам един може би тъп въпрос.Аз все още не съм сигурна дали ще стигнем до инвитро,но все пак ме интересува дали се изисква да имаме сключен брак,че ние вече 8 год.живеем заедно,но нямаме брак и сега ме зачопли мисълта дали няма да трябва да подпишем.Извинявам се сигурно звучи смешен въпроса ми,но няма кого да попитам,освен вас миналите вече по този път.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #4 -: Май 31, 2008, 11:28:24 am »
здравей marina75,зависи какъв е проблема при вас,но мисля че няма значение дали имате сключен брак.При нас имаше проблем със здравните осигуровки на съпруга ми,но от здравната каса казаха:"съпругът ви не ни касае - ако искате и от комшията можете да родите,това си е ваш проблем".Най-добре се посъветвайте с лекуващия лекар.Той ще ви насочи най добре. :bori_007: :bori_006: :secret:успех
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #5 -: Май 31, 2008, 11:34:02 am »
Благодаря,Нади 77.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #6 -: Май 31, 2008, 18:47:54 pm »
Няма проблеми в това отношение .До 6 месеца ще влезе в сила промяната в Семейния кодекс за двойки -съвместно съжителство.Те ще трябва да обяват че имат дете и да се впишат в най близкото кметство. :sinking:
« Отговор #7 -: Юни 02, 2008, 15:13:48 pm »
Момичета имам малко тъп въпрос :oops: но нали се говореше ,че от 2009г. инвитрото ще е безплатно ако някой има информация нека я сподели