0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

страх ме е
« -: Юни 01, 2008, 11:59:36 am »
здравейте!много сам уплашена.в 7г.с сам а вчера изжеднаж симптомите ми изчезнаха.спряха да ме болят гардите не ми се гади .дали е нормално това?моля за савет.благодаря!
*
Re: страх ме е
« Отговор #1 -: Юни 01, 2008, 12:12:36 pm »
Не е задължително постоянно да ти се гади и да те болят гърдите. Не се вглеждай толкова в симптомите. Но ако пък толкова те притеснява отиди на лекар.
Успех
*
« Отговор #2 -: Юни 01, 2008, 13:45:31 pm »
здравейте!много сам уплашена.в 7г.с сам а вчера изжеднаж симптомите ми изчезнаха.спряха да ме болят гардите не ми се гади .дали е нормално това?моля за савет.благодаря!
Не се притеснявай от изчезването на тези симптоми. Има жени, които никога не им се е гадело нито са имали напрежение в гърдите. Всички гинеколози са се усмихвали на тази притеснения, когато съм  им ги споделяла. Отиди на преглед щом се притесняваш. Успех!
« Последна редакция: Юни 01, 2008, 14:07:54 pm от cygnus »
*
« Отговор #3 -: Юни 01, 2008, 15:28:00 pm »
Аз съм от тези, които никога не са имали тези симптоми.
*
« Отговор #4 -: Юни 01, 2008, 15:47:52 pm »
Нито напрежението в гърдите, нито гаденето са постоянни. Понякога ги няма въобще. Понякога, когато човек се чувства по-спокоен и отпочинал, няма гадене. Но ако липсата на симптоми те притеснява, консултирай се с акушер-гинеколога си.
А на допир гърдите как са? Сутрин как се чувстваш?
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
« Отговор #5 -: Юни 01, 2008, 19:44:58 pm »
благодаря на всички! на допир са леко болезнени ,но почти не се усешта притесненомие заштото много години чакахме това сабитие и сега вместо да се радвам сам в постоянен страх :(пак оня ден бях на лекар и всичко беше ок.но от вчера като спряха да ме болят гардите  се паникйосах
*
« Отговор #6 -: Юни 04, 2008, 20:02:25 pm »
Нали гърдите на допир са чувствителни!? По-едрички ли са от обикновено?... Успокой се. Имаш ли някакви тревожни симптоми? Опиши по-подробно състоянието си и това, което те тревожи. Преди колко дни е била последната ти консултация?
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
« Отговор #7 -: Юни 04, 2008, 20:48:40 pm »
Здравей,изумих се като прочетох написаното от теб и страховете ти-все едно аз сьм го писала, но  с тази разлика че аз сьм  в 8 гест. седмица.
Днес и аз установих,че вече нямам  симптомите, а аз почти нямах такива,само ми се гадеше от време на време, боляха ме гьрдите и яйчника.
И мен много ме е страх да не загубя бебето,защото го чаках 3 години и все си мисля че може нещо да не е на ред :(.
Пожелавам и на двете ни опасенията  ни да са напразни и да си родим хубави и здрави бебчета :)
Кьсмет и вяра !!!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #8 -: Юни 05, 2008, 15:57:15 pm »
Ако се притеснявате много най-добре посетете лекуващия лекар! Така ще се успокоите и наслаждавате на бременността си. Притеснението е тежък товар.  :(

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #9 -: Юни 06, 2008, 15:41:38 pm »
хахаха до болка познатите емоции,но добре забравени от мен.когато споделих с моята лекарка същите тези притеснения тя се смя от сърце.напълно нормално е момичета :goodluck: