0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте, моми4ета! Накратко моята история. 18.02.08 лапаро - ендометриозна киста на ляв яи4ник - 4/4см. Три инжекции Диферелин, последна на 31май. През този период имах леки болки в ляво. Преди 4дни много силни, режещи болки в левия яи4ник и долната 4аст на гърба. Днес на видеозон се видяха две петънца с размери 4 и 10мм. Възможно ли е да си бия Диферелин а кистата да се образува отново, въпреки 4е нямам мензис? На лекар съм 4ак на 3юли. В 4ужбина съм, а тук са "тесни специалисти", един преглежда на видеозон, а специалиста само про4ита неговата констатация - лошо няма. Само където аз съм много притеснена, с болки в яи4ника, о4акваща с нетърпение 3юли, срещата със специалиста. Моля споделете 4ували ли сте за тази абсурдна възможност: по време на поставяне на Диферелин да се образува пак ендометриозна киста? Благодаря ви предварително.
Привет petunia,
Аз също като теб съм оперирана от ендометриоза с кисти и на 2-та яйчника. В момента съм на инжекции лукрин депо. Този вторник ми беше третата. Не зная дали е възможно да се образуват кисти по време на биенето на инжекциите, но мен също ме вълнува този въпрос. След поставянето на първата ми инжекция и на мен ми се появиха болки в ляво. На моменти изчезват после пак се появяват. В началото го отдадох на следоперативна болка, но сега си мисля дали не образувам нова киста ?!!!
Въпреки, че преди като съм си имала кистите не съм имала никакви болки.
Доктора ми все още е в отпуска и съм си запазила час чак за другата сряда на 25 юни. Доста започна да ме притеснява болката ми се усилва и е само от лявата страна, а пък аз имах кисти и на двата яйчника.
Другата седмица като посетя моя лекар ще го питам за тази както си я нарекла абсурдна възможност!!!
Благодаря Omorfula, и аз като теб ще о4аквам с нетърпение 25юли.