0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Декапептил и обрив
« -: Юни 19, 2008, 22:38:33 pm »
Давайте, момичета.Има ли такава от вас ,при която да се е появил обрив по корема и гърдите, докато са си поставяли Декапептил?
*
Re: Декапептил и обрив
« Отговор #1 -: Юни 19, 2008, 22:53:34 pm »

Защо мислиш че е от Декаптептил? Може да е от нещо друго...
 При втория ми опит Инвитро ми се появи много странен обрив.Беше повече по гърдите и раменете но той излезе едва след трансфера.Така и не разбрах от какво беше.Не се консултирах с док.но така или иначе изчезна за 3 дни.Не бях с Декапептил а с Лупрон.Незнам мила...Но ако много се притесняваш звънкай на Док за съвет.
*
« Отговор #2 -: Юни 19, 2008, 23:55:10 pm »
Мииии,мен вчера ме изправиха на нокто,защото ми казаха,че ако е шарка ще прекратим процедурата.Ходих на инфекционист,за да види дали не е шарка.За щастие не е...Днес четох на листовката на Декапептила,че се появяват често обриви и сърбежи,та за това питам...
Ама май не е често ;) както пишат
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #3 -: Юни 20, 2008, 00:20:36 am »
Аз имах обриви по лицето дори и след 3,5 месеца след това, също и себорея която слизаше от главата - по челото и страните. :?

P.S. Всъщност не бяха само обриви а и червени петна, които изчезваха за един ден и веднага се появяваха други.
« Последна редакция: Юни 20, 2008, 00:27:46 am от Osiana »
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #4 -: Юни 20, 2008, 09:08:29 am »
На мен също след трансфера ми се появиха нещо като обриви /ситни пъпчици/ по гърдите и раменете и горната част на ръцете, също по челото и малко по брадичката. Тези по гърдите и раменете още си стоят, по челото сякаш вече зачезват. И аз се чудех от какво, но то толкоз хормон, че може да е някаква реакция на организма
*
« Отговор #5 -: Юни 20, 2008, 14:38:08 pm »
Мииии,на мен ми излезна на 7мия ден от декапептила,но още преди да съм била други лекарства.Никой не казва точно какво е,обаче аз като четох ...само на Декапептила пишеше ,че често се появяват обриви.Моите петънца/пъпчици,но без връхче/ са по корема,гърдите и вече малко по гърба.На ръцете имам само две,три петънца...Офффф,изправи ми се косата,док като каза,че ако е шарка ще прекратим процедурата...