Здравей taurus!
Откъде да започна незнам.От октомври 2004 се лекувахме в провинцията при уролог.Предписа ни pregnil i prowiron.След 3 мес нямахме все още живи спер.Продължихме лечението.След още 3 мес се появиха 2% подвижни и пак продължихме лечението.Но през юни 2005 решихме да отидем в София.И къде мислиш отидох?! В Майчин Дом.Подведох се по една моя позната.И те имаха подобен проблем,само че при тях имаше около 30% подвижни.Както и да е!В МД ни разочароваха много,като ни казаха да се готвим за хетероинсеминация т.е. сперма от донор.Как не припаднах в този момент не знам,гледах да се владея заради милото ми.
Както и да е.Аз започнах да споря с лекарката. Отам си тръгнахме.И после милото ми не се лекуваше с нищо.Преживхме голям стрес и двамата.Сега в началото на март той отиде сам при доктор Кацаров в София.След обстоен преглед доктора каза че ще е нужна операция.Имали сме нещо уголемено и втъврдено под или над семеника,неразбрах точно
.
Лекаря каза да си изследва FSH хормон.Този хормон бил много важен.Ако е в норма ще правим операция.Ако ли не не се прави нищо.
Мъжът ми все ощене е направил ФСХ теста.Страхува се от резултата,макар че му давам непрекуснато кураж.Вече и аз как не луднах , незнам.
Ами засега е това.При всички положения операция ще направим до края на май,дай Боже!
Ако те интересува тел на Кацаров или с нещо друго ако мога да ти помогна ,нчмаш грижи.Пиши при вас как са нещата.Общо взето много малко са такива случаи като нашия.До сега не съм попадала на случай като нашия.
До скоро.