0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

болки след серклаж
« -: Юни 14, 2008, 12:22:30 pm »
моля ви момичета помогнете ми.преди 3 дни ми правиха серклаж.аз сам в 15г.с.докато бях в болницата не ме болеше. там лежах 1 ден след серклажа,но вечерта следс като се прибрах почнаха болки там където са ме шили.не в яйчниците или в кръста а вътре.боли най много докато лежа.пия спзмалгон,магнерич,дурацеф и папаверин,но от обезболяващите има само временен ефект.боли най вече вечер като си легна.моля ако има момичета минали по този път нека ми пишат.как е било при тях и какво да очаквам.P.S.намам кръвотечение,което май е най хубавото за сега.предварително ви благодаря :oops:
*
Re: болки след серклаж
« Отговор #1 -: Юни 14, 2008, 15:15:34 pm »
Здравей, най - добре се обади на лекаря извършил интервенцията или на наблюдаващия бременността. Мисля, че там ще намериш компетентен отговор на въпроса си!
Според мен не би трябвало да те боли!
« Отговор #2 -: Юни 23, 2008, 15:56:26 pm »
аз лично незнам дали е нормално,но знам че за всяка болка си има причина.Лично аз когато разбрах че съм бременна имах ужасни болки ниско долу и в кръста,казаха ми че е нормално,но след една седмица направих аборт,такаче най-добре да те види лекаря и наи вече мисля да не пиеш толкова хапчета не съм лекар но все пак ти си бременна,може да се отрази на детето
« Отговор #3 -: Юни 28, 2008, 10:26:19 am »
Благодаря ви момичета.Вече всичко е наред при мен.Болките са били по точно мускулни т.е. от това,че са ме шили и мястото е било травмирано.Засега нямам проблеми дано всичко е така до края. :lol: