0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте, момичета от Бургас,

Бих желала да помоля да ме насочите към коя лаболатория да се насоча за изследване на хормони и по възможност да работи със Здравната Каса?Знам, че не са съвсем точни резултатите от тук, но си мисля евентуално сега да направя изследванията и ако някой от хормоните не е наред да повторя  в София.

Ще се радвам да споделите впечатления.

Благодаря Ви предварително.
Къде в Бургас да направя хормонални изследвания?
« Отговор #1 -: Февруари 03, 2006, 22:53:36 pm »
Първите си изследвания направих в Лабораторията срещу хотел Космос от страната на НОИ- работят със Здравната каса ( събота до обед ). Същата е и лабораторията на Републиканска.
Втория път ги направих в една лаборатория до Макдоналдс в Зорница -Една кооперация до колелото, мисля , че и тя работи с Касата.

*

Anonymous

« Отговор #2 -: Февруари 04, 2006, 16:43:36 pm »
В Бургас всички лаборатории работят съвместно защото на нас ни се наложи да правим разширена спермограма дадохме материала в lina а изследването беше с печат от военна болница
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
« Отговор #3 -: Февруари 05, 2006, 08:10:35 am »
Аз си правя изследванията в лабораторията зад х-л "Космос",на ул.Демокрация.Има още две - пред х-л "Космос" и на Републиканска под Еврошопа.Те са верига лаборатории и работят със Здравната каса.
Мила,ще използвам темата ти да напомня на всички момичета от Бургас,които имат желание да се срещнем да пишам в "На кафе и халба бира"-среща Бургас и да решим кога и къде.
*
« Отговор #4 -: Февруари 06, 2006, 09:01:11 am »
Благодаря Ви за отговорите момичета.Тази седмица ще направя хормоналните в лаболаторията на Републиканска. А в зависимост от резултата с доктора решихме, че ако някой хормон е извън нормата ще повторя в София.
Късмет на Всички!