zachatie@gmail.com
facebook
За нас
Контакти
Вход
Новини
Библиотека
Овулационен календар
Форум
Направете дарение
Библиотека с информация по въпросите на стерилитета
Вход
1 Час
1 Ден
1 Седмица
1 Месец
Завинаги
Вход
Boxed Container
Hide Carousel
www.zachatie.org
Репродуктивно здраве
Генетични, имунологични и неизяснени причини за стерилитет
(Модератори:
jam
,
deep
,
alia_alia
)
Генетични и имунологични проблеми
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
Надолу
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
isev
399
Генетични и имунологични проблеми
«
-:
Юли 16, 2008, 10:30:48 am »
Момичета от доста време чета форума и сондирам мнения, но едно нещо не ми дава мира, аз съм със 2 генетични хетерозиготни мутации, и АФА,питах се понеже тук всички пишат че терапията на Конова е много успешна!Дали има такива момичета които въпреки пълния курс на лечение да не са успяли 8OИ на мен ми предстои такава терапия и съм много притеснена може ли малко яснота да ми дадете :wink:Благодаря предварително
Активен
InactiveByRequest
2687
Re: Генетични и имунологични проблеми
«
Отговор #1 -:
Юли 16, 2008, 10:41:59 am »
Ех, мила , мисли по - положително. Само попрочети колко момичета са успели с терапията на доц. Конова.Неуспелите при даден опит продължават борбата си до победа! Какви са ти показателите?
Всички ще успеем , ще видиш!
Активен
isev
399
«
Отговор #2 -:
Юли 16, 2008, 11:24:49 am »
Ами антикардиолипина ми е 17.20 при референтни под 10 ,а анти б2 гликопротеина ми 0.54,имам и повишени тромбоцитно левкоцитни агрегати!Едната ми мутация е 20210G/A, другата е МТХФР,хетерозиготни са,сега имам преглед при Димитрова от Фемина и ми е много притеснено!При последната ми бременност бях на клексан от 9 с. ,но пак нищо , а някъде четох ,че ефекта на имуновенина не е доказан,даже Кременски ми го каза :(Та затова вече не знам на кого да вярвам
Активен
pgzenga
995
«
Отговор #3 -:
Юли 16, 2008, 18:36:57 pm »
Горе главата!
Аз съм една от успелите.
Активен
isev
399
«
Отговор #4 -:
Юли 21, 2008, 10:35:16 am »
Сега ми е по спокойно щом никой не пише ,значи няма неуспели дано е така и всички бойци се съберем в темичката за успели момичета.Успех на всички
Активен
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
Нагоре