0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Скъпи момичета,
В писмо до нас Таня Милачич - ембриолог в МЦ "Репродуктивно здраве" ни предложи консултации и отговори на въпроси, които ни вълнуват с помощта на електронна поща.

За целта можете да задавате въпросите си на е-мейл адрес: mcrz@mail.bg
Поставете заглавие (тема) на писмото задължително ZACHATIE-vupros .
Отговор ще получите в рамките на 3 до 5 дни от изпращането на писмото си.

Специалистите от центъра ще организират среща с нас, на която да им задаваме въпросите си и да разговаряме свободно по проблемите, които ни вълнуват. Това ще бъде някоя събота или неделя след конгреса по Стерилитет (т. е. някъде след 16.03.2004 г.) като датата и часът ще бъдат допълнително уточнени така че да бъдат максимално удобни и за нас и за специалистите от МЦ Репродуктивно здраве!
Искам да искажа благодарността си към тях за готовността им за безвъзмездна  консултация и помощ!
Това е направо страхотна новина!
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
Страхотна новина!
Има ли срок в които можем да zадаваме въпроси?
И една молба, може ли да направите протокол от срещата и да го публикувате тук, zа вси4ки моми4ета, които не могат да присъстват.
*
Може, веднага може да пишеш писмо ако искаш.
А за срещата и аз мисля да си водим записки :)
*
Аz сега не съм готова, zатова питам до кога мога да си zадам въпросите.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Аз вече изпратих писмо. Благодаря ти, Сигнус. Успех.
*
Цитат на: Kaffee
Аz сега не съм готова, zатова питам до кога мога да си zадам въпросите.

Pipe, предполагам няма краен срок - не са казали. Така, че когато - тогава.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Искам да изкажа благодарността си за г-жа Милачич. Аз зададох няколко въпроса и тя беше много любезна и експедитивна да ми отговори.
От сърце и желая професионални успехи.
Аз предлагам модераторите да изтрият тази тема,след изказванията на Щерев по тв,мисля,че ние нямаме нужда от консултации от въпросната клиника.
/не че съм се възползвала и преди/
Морковче, теми не трием ;)
Но можем да я откачим, да не виси най-отгоре. Нека Сигнуса, Джам и Мели решат (те са модове на този подфорум).
*
Таня каза, че ще продължи да помага с консултации и отговаря на въпроси на момичетата, както досега го е правила. Аз мисля, че темата би била полезна, още повече едното няма нищо общо с другото. Все пак тя не е виновна с нищо и  е много добър и отзивчив човек.  Това е моето мнение, но нека и другите да кажат.
Както решите,мацки :bighug: .Аз съм бясна на Щерев и колкото повече чета за него,побеснявам още повече. :twisted:
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Само един въпрос: Таня Милачич още ли отговаря на лични запитвания? Видяла съм темата, но мислих, че не е актуална...
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Пробвай.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Ми ще пробвам , но когато имам какво да питам. За сега при мен репродуктивните въпроси отидоха в десета глуха ... от другия цикъл съм на противозачатъчни...
Аз имам запитване. Защо не отговарят на имеилите си?
Моя близка от чужбина им писа преди 2 седмици- ни вест ни кост.  Обадих се по телефона. Потвърдиха ми, че ще и отговорят. Препратих им отново имейла и, след което след 5-6 дни го получих обратно в пощенската си кутия.

Имейла ви не работи. Моля, отстранете повредата или дайте друг за връзка

Благодаря