0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Моля за мнение, при кой лекар да отида ?Пробемът при мен е и гинекологичен и хормонален? Бих желала лекар който да се заеме с двата проблема като едно цяло, а не поотделно.Малко объркано стана дано да ме разберете какво желая.
Благодаря ви предварително.
и аз си търся гинеколог-ендокринолог. от София съм
*
Доколкото знам, Тодорова е много добър специалист за проблемни бременности, ендокриноложка е !
*
Доколкото знам, Тодорова е много добър специалист за проблемни бременности, ендокриноложка е !
Но със сигурност не разбира от гинекология. Затова  пък центърът в Плевен /в който консултира и тя/ разполага с всякакви специалисти работещи в екип върху репродуктивни проблеми. Мисля, че има и други такива центрове, но този в Плевен е качествено различен!!!
Съжденията  лош - добър, прав - грешен, умен - тъп, добро - зло не отразяват истината, не са истинни, защото това са частични гледни точки.Това е погледът на егото - то осъжда според това както на него му се иска да бъде и както му е изгодно в момента. Затова може би си забелязал, приятелю мой, че понякога една и съща ситуация я осъждаш като добра а в друг момент като лоша. Онзи който съди е егото.Твоята същност не познава такова нещо като съденето, защото нейният поглед е цялостен. Iamtheway
*
Ето координатите на д-р Тодорова, а за добър гинеколог от София нека или  polja  или B.Nikolova ми пишат лично съобщение.

д-р Катя Тодорова - Ананиева,
бул. "Пенчо Славейков" 18.

В близост е до кръстовището при Пирогов, с бул. "Борис ІІІ". Тръгвайки по "Пенчо Славейков" от "Пирогов" към бул. "Прага", блокът е на 1-2 преки от дясно, след заведението "Капитан Кук". За кабинетите се влиза от към двора на блока.

Тел. 952 36 00;

Прием има само вторник и четвъртък следобед, часове се записват с около 2 седмици напред.
*
Re: Насочете ме при добър гинеколог и ендокринолог
« Отговор #5 -: Август 10, 2008, 19:09:06 pm »
Аз малко отпосле разбрах ,че не ти търсиш гинеколог а ние да получим информация за такъв.Но както и да е разбрах. :oops: