0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНА
« -: Февруари 14, 2006, 16:17:48 pm »
Здравейте,
от почти три години със приятелят ми не се пазим и имаме желание за бебе, но до момента така и нищо не се е случило. За този период съм ходила на гинеколог два пъти, като всеки път ми се казва, че проблеми нямам, откриха ми само накаква "вагинална бактерия" която с прием на лекарства се оправи.
Бих желала да се обърна към вас с молба да ме насочите (и споделите опит) към някой лекър или по добре клиника където да се направят изследвания и на двама ни с приятелят ми, защото започвам все по силно да си мисля, че проблема е извън мен.
Ще съм много благодарна ако се включите и ме посъветвате!!!!!!!!!
Успех в прекрасното начинание на всички от сайта!  :D
р.р. от София съм!
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
Re: ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНА
« Отговор #1 -: Февруари 14, 2006, 16:34:57 pm »
Започнете със спермограма (~20 лв.), най-добре в някой от центровете за репродуктивно здраве.

http://www.invitro-bg.com/display.php?page=m1

http://www.ivf.bg/?p=105
*
ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНА
« Отговор #2 -: Февруари 14, 2006, 18:02:52 pm »
Благодаря ти borovinka, направих първата стъпка - записах си час при д-р Стаменов!!!
Стискайте палци
*
ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНА
« Отговор #3 -: Февруари 15, 2006, 09:58:16 am »
Успех, мила! И дано не се задържиш дълго тук!  :wink:
*
ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНА
« Отговор #4 -: Февруари 15, 2006, 15:05:20 pm »
Забравих да ви попитам - необходимо ли е преди прегледа при Стаменов, приятелят ми да отиде на преглед при уролог, или в самата клиника ще прегледат и него?
ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНА
« Отговор #5 -: Февруари 15, 2006, 15:27:31 pm »
Няма да го преглеждат в клиниката, само ще го пуснат в една тайна стаичка с ДВД с разни филми, за да даде материал за спермограма.
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНА
« Отговор #6 -: Февруари 15, 2006, 16:29:53 pm »
Браво на вас! Стискам палци, и да пишеш пак! :)
*
ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНА
« Отговор #7 -: Февруари 15, 2006, 16:42:48 pm »
Цитат на: little_rabbit
Няма да го преглеждат в клиниката, само ще го пуснат в една тайна стаичка с ДВД с разни филми, за да даде материал за спермограма.

Това означава ли, че ще трябва 5 дни преди това да има въздаржание от секс........................??
ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНА
« Отговор #8 -: Февруари 15, 2006, 16:58:49 pm »
Между 3 и 5 дни. Е, няма да го върнат и с 2 дни ;)
Обади се предварително за спермограмата, обикновено записват часове, не винаги е удобно и т.н.