0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добавки за фитнес- проблем ли са?
« -: Август 07, 2008, 09:52:18 am »
Здравейте. Моят мъж е маниак на тема да се поддържа винаги в перфектна форма. Което му налага да яде някакви прахове от кутии- Ел Глутамин- само това помня ама те са доста. ? Не говорим за анаболна химия, а за хранителни добавки. Притеснява ме това дали не е причина за увреждане на сперма или нещо си подобно?
Извинявам се за глупавия въпрос? :oops:
Re: Добавки за фитнес- проблем ли са?
« Отговор #1 -: Август 07, 2008, 11:59:39 am »
Не съм запозната , но само съм чувала от приятели и спортисти,  че много от тези добавки има и хормони , които карат мъжете да се чувстват постоянно разгонени, което означава че повишава потентността, освен това наскоро като търсех прегнил , който както всички знаем храни яйцеклетките и се поставя преди пункцията и се оказа изчерпан от търговската мрежа и чакат внос и ми казаха, че спортистите много го взимали за стимулант по някакъв начин се ползва-може би храни мускулите или нещо подобно, както и повечето хормони с които се стимулираме са действат и като стероиди до колкото докторите са ми казвали....така, че може да се окаже в някои насоки и добре че ползва такива, но със сигурност знам че има и такива, които не бива да употребява , но кои са точно вероятно по-запознат или специалист трчбва да се изкаже.  :D

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
« Отговор #2 -: Август 07, 2008, 19:06:13 pm »
Nowilka, въобще не ти е тъп въпросът, много си е намясто!
Знам, че някои от любимите добавки и медикаменти на върлите фитнес-фенове съдържат вещества, които директно влияят върху спермогенезата и съответните хормони. Те обаче не са много легални и надали той се е втурнал точно тях да взема. Други добавки обаче са си съвсем здравословни.

Какво казва вездесъщата и задължителна за всички бебеправещи спермограма? Ако е наред, вероятно няма причини да се съмняваш, че добавките създават проблем.

П.С. Щях да падна, като разбрах, че един познат си слага Прегнил  :lol: Дали пък не е първа стъпка към това и мъжете да започнат да раждат  :lol:

« Последна редакция: Август 07, 2008, 19:17:55 pm от Saule_Nova »
« Отговор #3 -: Август 07, 2008, 19:51:47 pm »
Нови,мъж ми е много наясно с нещата и от там- и аз горе долу.
Повечето ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ(все пак наистина зависи точно кои)са по-скоро полезни.Те съдържат витамини,минерали,протеини и други в по-големи количества,отколкото може да се набави нормално с храната.
Има разбира се и такива,които са на хормонална основа и могат да нанесат големи поражения,но при неправилен и продължителен прием.
Прегнилът се бие от мъжете,след като са приемали някой хормонален препарат като Станазолол например.След продължителния му прием естественото производство на Тестостерон от организма спира или намалява.Кото си бият Прегнил,прочистват организма и възстановяват нормалното производство на хормони.
 :DМоят мъж знаеше за прегнила доста преди аз да подозирам,че съществува.

П.П.Енциклопедията по културизъм и хранителни добаввки стои на дивана до мен,така че ако имате конкретни въпроси-питайте. :D
*
« Отговор #4 -: Август 27, 2008, 20:55:34 pm »
моят мъж сега пиe TRIBESAN.Понеже скоро ще правим икси дали може да навреди?
« Отговор #5 -: Август 27, 2008, 21:24:07 pm »
моят мъж сега пиe TRIBESAN.Понеже скоро ще правим икси дали може да навреди?
Не само,че няма да навреди,но и ще помогне!!!Успех ви желая.
*
« Отговор #6 -: Август 27, 2008, 22:25:08 pm »
Благодаря!Преди пиеше трибестан,но тук във форума прочетох за трибесана.Съдържа двапъти повече екстракт от  tribulus terrestns,пие се 3по1 и  струва 19.50.Действа по същия начин;чувства се изпълнен със сили.Понеже не е изписан от лекар исках да разбера ако не помогне поне да не навреди,че сме с много сериозен мъжки фактор
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #7 -: Август 28, 2008, 07:26:30 am »
трибестана не пречи, но повече от три месеца е напълно излишно да се приема, каквото помогне за този период, толкоз
пиенето на добавки не е съвсем безобидно и шега работа
трябва да сте проучили достатъчно добре и задълбочено механизма на усвоявnаето им, коя с коя се приема, коя блокира разграждането на друга
не е работата само да натъпчете момчето до вас с фитнес добавки и да очаквате спермограма на супермен
за което ви моля да бъдете и по-внимателни  :D
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #8 -: Август 28, 2008, 07:34:09 am »
Той пие само трибесан,който съдържа само бабини зъби.Аз знам ,че чудо неможе да стане с нашата спермограма,но поне да се задържи до иксито.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #9 -: Август 28, 2008, 07:40:49 am »
каква ви е спермограмата, Бранка?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #10 -: Август 28, 2008, 08:14:02 am »
Ами много лоша-олигоастенозооспермия с препоръка само за икси.Док. каза че не може да се лекува,но може да пие бабини зъби за даподържаме нивото на плувците които са много малко 6 процента бързо подвижни.