0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
Re: Инвитро в АГ-Варна
« Отговор #920 -: Декември 01, 2008, 15:51:29 pm »
nefertiti777 :bighug:
...и аз незнам, толкова много го искам това бебе, а постоянно се хвърлям в някакви филми...големи емоции троша. Стискам ти палци за утре! :goodluck:
*
« Отговор #921 -: Декември 01, 2008, 15:55:13 pm »
ште го имаш, само мисли позитивно и ште видиш !нека това буде твоя подарак от дядо Коледа!
:)
« Отговор #922 -: Декември 01, 2008, 16:37:18 pm »
Успех, момичета!
Да знаете, че ембриончетата ви са на сигурно място при Александров  :lol:
Добре се грижи той за тях! Надали има друга инвитро клиника, където така масово да връщат ембриончета на 5 ден! А да знаете - това е голяма предимство - избират се най-добрите!
Стиснати палци и на трите ви в групичката!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #923 -: Декември 01, 2008, 21:24:26 pm »
Надали има друга инвитро клиника, където така масово да връщат ембриончета на 5 ден! А да знаете - това е голяма предимство - избират се най-добрите!

Масово?!?И защо да няма друга клиника?!?Някак си така написано е малко подвеждащо.Докторът преценява според броя,качеството и развитието на оплодените яйцеклетки на кой ден ще ги трансферира.Изобщо,много са факторите,които влияят при уточняването на кой ден да се върнат ембрионите.Но,не е масово в тази клиника.В добри ръце сте,няма място за притеснение!Д-р Александров си знае работата!Желая ви успех!Много стиснати палци от мен! :goodluck:
« Отговор #924 -: Декември 02, 2008, 10:26:09 am »
Да, baracuda, от моите наблюдения, д-р Александров е ембриолога, който практикува най-много трансфер на 5-ти ден. Казвам го най-отговорно! На мен ми е 4-ти опит - била съм и в други клиники, а в АГ-то този път май на всички, с които се познавам и почти всички и от форума тук са с трансфер на 5 ден.
За сравнение, клиниката, в която бях предния път, практикуваха изключително 2-ри, най-много трети ден - трансфер. Поради което ембриолога там ми беше казал, че понеже аз съм имала доста ембриони, не можело да се изберат най-добрите / всички били с подобно качество/. Ами да - на втори ден не може! Но ако се потруди да ги поотгледа още някой ден.......
Всъщност не искам да налагам мнение, просто констатирам.

Успех на всички!
« Отговор #925 -: Декември 02, 2008, 20:59:13 pm »
nefertiti777 какво става с теб? Как мина трансфера? Колко ти върнаха?
*
« Отговор #926 -: Декември 02, 2008, 22:38:14 pm »
3 беб4ета мила-дано се хванат вси4ките,сега лежа и 4акам да доиде 12.12.2008г да си напрая крьвния тест. стискам ти палци знам, 4е ште успееш цунки и успех!пиши когато ти е вазмойно!
« Отговор #927 -: Декември 03, 2008, 10:16:08 am »
Нефертити,сега се приготвям и отивам.Като се върна ще докладвам.
« Отговор #928 -: Декември 03, 2008, 20:59:40 pm »
Отчет:
Ние с audifen днес се сдобихме с по две хубави ембрита.С здраве да си ги носим.
А пък момичета да ви кажа срещнахме се с едно момиче на което му бяха извадили 34 яйцеклетки,представяте ли си как се чувстваше.
« Отговор #929 -: Декември 03, 2008, 21:21:20 pm »
Успех на ТРОЙКАТА в темичката за АГ-то  :lol:
И аз днес бях там! Пожелавам ви точно по коледните и новогодишните празници и вие да чуете и видите, това, което чух и видях аз днес  :bighug:
*
« Отговор #930 -: Декември 03, 2008, 21:32:32 pm »
Момичета пожелавам на всяка една от вас Коледното 4удо да изгрее в дома ви  :D Стискам палци да се развиват добре бебките и скоро да се похвалите с тлъсти ЧХГ стойности, успех и се пазете!
Между другото остана ли някой за трансфер др. седмица или всички минахте?
*
« Отговор #931 -: Декември 04, 2008, 00:07:30 am »
Успех на тройката! Пожелавам ви поне едно Коледно чудо!
Целувки
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #932 -: Декември 04, 2008, 10:45:20 am »
Благодаря ви моми4ета 4е сте с нас в този момент и ни подкрепяте!за прьв пьт в живота ми- хора  които не познавам са отворили своите големи сарца и са сьпри4астни с нас!каквото и да напиша за вас ште бьде недостата4но за това ште кажа само-БЛАГОДАРЯ ВИ! Не се променяйте!
*
« Отговор #933 -: Декември 05, 2008, 08:17:39 am »
Здравейте милички  :bighug:
Аз държа да отбележа, че моите ембриончета ги върнаха на 3-ти ден, пак Александров.
Наистина си зависи от развитието на ембриончетата, като отдавам не по-малка чест и на ембрионолога (да знае как да ги гледа)
Виждам тук едни притеснени ми ти мисли :) - Ненапразно я има поговорката - да не ти се случва това, което ти мисли майка ти :)
Добре че беше при мен мъжа ми, да ме завръща като ме усети, че залитам към такива мисли :)
Няма да се давате, аааа! Всичко ще е наред, ще видите.
ЧХГ-то направих направо в АГ-то и наистина имаше тлъсти стойности, каквито пожелавам и на всички вас. Поради това не знам защо си помислихме, че ще е повече от едно бебче, но явно това не е критерия :)
Както и да е - за Коледа и НГ пожелавам на всички впуснали се в това начинание (или решили да се впуснат) много добри резултати, много много късмет и положително настроение.
За подкрепянето - nefertiti777, кой освен нас и мъжете ни знае през какво минаваме и как трябва да сме настроени? Нали знаеш, че всяко общо начинание или сплотява, или разделя. Хубавото тук е, че нас ни сплотява, щото сме готЕни :)
Като пусках темата не съм си мислила, че толкова много народ ще се включи. Тогава бях отчаяна, търсех отговори на въпроси и се страхувах. Сега определено мога да кажа, че няма защо да се страхувате и наистина трябва положително настроение и вяра, защото те малко или много спомагат за захващането на бебоците.
audifen ако знаеш после какви страхове те чакат :) Пази се мила - отсега се почва и така докато порастне човечето или човечетата - все за нещо ще се страхуваме.
barbaron0708, поздравления мила. Ако разбрах добре, си минала теста успешно

« Последна редакция: Декември 05, 2008, 08:20:04 am от dori »
Благодарим Ви Д-р Александров!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #934 -: Декември 05, 2008, 08:36:17 am »
:)Дори здравей :)
радвам се, че си добре и ти пожелавам да си още по-добре:)
А защо не пуснеш нова темичка -продължение на тази, че е станала доста дълга:)
Такмо да си ни за късмет.

На всички момичета пожелавам спокойно дочакване на тестовете и дано те са ви най-хубавия коледен подарък.

И да се усмихвате, че аз гледам:)
*
« Отговор #935 -: Декември 05, 2008, 22:49:51 pm »
Хайде в новата тема с много надежда и късмет
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=32097.0
Благодарим Ви Д-р Александров!