Здравейте милички
Аз държа да отбележа, че моите ембриончета ги върнаха на 3-ти ден, пак Александров.
Наистина си зависи от развитието на ембриончетата, като отдавам не по-малка чест и на ембрионолога (да знае как да ги гледа)
Виждам тук едни притеснени ми ти мисли
- Ненапразно я има поговорката - да не ти се случва това, което ти мисли майка ти
Добре че беше при мен мъжа ми, да ме завръща като ме усети, че залитам към такива мисли
Няма да се давате, аааа! Всичко ще е наред, ще видите.
ЧХГ-то направих направо в АГ-то и наистина имаше тлъсти стойности, каквито пожелавам и на всички вас. Поради това не знам защо си помислихме, че ще е повече от едно бебче, но явно това не е критерия
Както и да е - за Коледа и НГ пожелавам на всички впуснали се в това начинание (или решили да се впуснат) много добри резултати, много много късмет и положително настроение.
За подкрепянето -
nefertiti777, кой освен нас и мъжете ни знае през какво минаваме и как трябва да сме настроени? Нали знаеш, че всяко общо начинание или сплотява, или разделя. Хубавото тук е, че нас ни сплотява, щото сме готЕни
Като пусках темата не съм си мислила, че толкова много народ ще се включи. Тогава бях отчаяна, търсех отговори на въпроси и се страхувах. Сега определено мога да кажа, че няма защо да се страхувате и наистина трябва положително настроение и вяра, защото те малко или много спомагат за захващането на бебоците.
audifen ако знаеш после какви страхове те чакат
Пази се мила - отсега се почва и така докато порастне човечето или човечетата - все за нещо ще се страхуваме.
barbaron0708, поздравления мила. Ако разбрах добре, си минала теста успешно