момичета незнам дали питам в точната тема,но когато правим бебеправене имам сташни болки,донякаде и съпруга ми се нерви че аз само викам "спри,недеи,боли,чакаи малко" и т.н.на какво може да се дължи?
Здравей, радвам се, че спомена за този проблем
Всеки месец, когато съм в овулация и правим секс се късам от болки
Имам случаи направо е непоносимо и със съпруга ми изпадаме в много странно състояние - теоретично правим бебе, но практически задачата е неизпълнима
Това, обаче не ми се случва за първи път. Ние правим опити вече 2 години и половина и винаги е така - болката се повтаря като нюансите на болка могат да варират. Това (болката) пък от друга страна ми потвърждава, че наистина съм в овулация
Лошото е, че ситуацията е трудно поносима и повече от всичко на света ми се иска "упражнението" да приключи по-бързо .... (колко глупаво прозвуча, но е така)
Не знам дали и на други момичета се случва, но някак си ми се струва нормално. В смисъл, при положение, че овулационният процес е до известна степен сложен процес ми звучи не толкова странно, че е съпроводено и с болка ....
А може и да не съм права, ако някой е по-запознат ще се радвам да сподели с нас!